Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Ţigări ascunse în pereţii laterali şi plafonul unui autoturism

DSC05824Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Halmeu au descoperit, ascunse în pereţii laterali şi plafonul unui autoturism, 1.130 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Şoferul maşinii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei, iar ţigările în valoare de peste 5.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

Azi, dimineaţă, în jurul orei 6.30, s-a prezentat în PTF Halmeu, jud. Satu Mare, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul ucrainean Viktor N. în vârstă de 56 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Ucraina.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană,  poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită, ascunsă în pereţii laterali şi plafonul autoturismului, cantitatea de 1.130 pachete de ţigări, marca Jin Ling, de provenienţă ucraineană.

DSC05827

Ţigările în valoare de peste 5.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.