UDMR cere demisia președintelui CSM Satu Mare, Valeriu Neagu

26 martie 2015 | 6 comentarii

sedinta Consiliul Local (35)Consilierul local Maskulik Csaba a cerut astăzi în cadrul ședinței de Consiliul Local demisia președintelui CSM Satu Mare, Valeriu Neagu.

Citim în ziare și auzim de situația dezastruoasă de la CSM Satu Mare, cu demiterea antrenorului, a directorului tehnic și că se pică din divizia A. Apar texte din conferințe de presă că vor fi tăieri în carne vie și așa mai departe.Un singur lucru pot să zic! Printr-o hotărâre de Consiliu Local am aprobat și l-am pus pe actualul președinte. Tot printr-o hotărâre de Consiliu putem să-l schimbăm, pentru că în aceste documente se cere demisia dânsului”, a declarat Maskulik.

De asemenea, acesta le-a propus consilierilor să se ia niște măsuri, având în vedere că ”tot sportul este distrus în Satu Mare”, precizând că ”numai noi putem demite și trebuie să ne gândim că s-au creat niște prejudicii extraordinare indiferent că este vorba de handbal sau volei”.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. iuliu spune:

  Sa vina din nou betivul Udmr la conducere. Sa va fie rusine .

 2. Marian spune:

  Apoi betivu ala a fost de 10 ori mai bun, chiar si beat decat cei care conduc acum CSM-ul.Asta i trist…sa plece toti!

 3. vasile spune:

  Fogel este net superior faţă de conducerea actuală. Cu Fogel şi Kereskenyi echipa de baschet se bătea pentru titlu de campioană naţională, cu Neagu avem şansa să pice din divizia A. DEMISIA urgent.

 4. popolica spune:

  Tot ce nu e de partea Udmr nu e bun. Ei sunt cei mai destepti chiar si beți sunt mai buni decat orice roman.

 5. coach spune:

  Ar putea fi Ratiu presedinte la femei volei,Butka la barbati handbal,Masculic la femei handbal ( dar pute ti incepe amtrenamentele pe telefon).

 6. ionica spune:

  Nu exista numai baschet in Satu Mare?
  Sectia de judo a CSM lui a avut performante care depasesc pe cele de la baschet…
  nevorbind de karate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest