Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

UPDATE Un Ford a plonjat într-un şanţ. Pasagerii au fugit de poliţişti (VIDEO)

accident baia mare (3)UPDATE: Din vericiarile efectuate de politisti in baza de date a reiesit  ca autoturismul figura furat de pe raza judetului Satu Mare iar satmareanul avea permisul anulat din anul 2005 pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.  Acesta are 37 de ani.

Soferul unui autoturism Ford inmatriculat in judetul Satu Mare circula pe strada Oborului din Baia Mare, scrie actualmm.ro. A iesit inafara partii carosabile si a evitat in ultimul moment impactul cu 2 copii care se indreptau spre scoala. In acel moment a pierdut controlul volanului si a plonjat intr-un canal de pe marginea drumului. In urma impactului, soferul si pasagerul din dreapta au fost raniti. Cei doi nu au mai asteptat echipajele SMURD si au fugit de sub ochii politistilor.

Oamenii legii au trecut la urmarirea lor, reusind sa-l prinda pe unul dintre acestia. Celalalt este cautat si la aceasta ora. Deocamdata nu se stie care dintre ei conduceau autoturismul, cert este ca cel care a fost retinut a fost transportat la spital. Politistii au aflat ca este cercetat in mai multe dosare penale pentru comiterea unor infractiuni cu violenta.

“Domnul mergea cu copiii la scoala cu amandoi si asta era sa ii dea din mana cu masina. Si apoi o sarit in sant. Si o fugit dupa ei politistii. Unul e rupt de beat acolo in salvare” a povestit un martor.

“Am fost solicitati la un accident rutier in care au fost implicate doua persoane. La fata locului nu am gasit pe nimeni, acestia au parasit locul accidentului. Una dintre victime a fost gasita si transportata la spital. A fost stabila dinamic si respirator, urmeaza investigatiile suplimentare” a declarat dr. Tatiana Barcuies, SMURD Maramures.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.