Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Un sătmărean în competiţia “Hell’s Kitchen”

tudor gabrielO nouă ediţie a show-ului culinar “Hell’s Kitchen” a demarat, iar printre concurenţi se află şi un sătmărean, Tudor Gabriel în vârstă de 36 de ani şi este şomer.

Potrivit site-ului emisiunii, Tudor a ajuns la “Hell’s Kitchen” într-un moment de reconfigurare a vieţii. Pasionat de bucătărie, simte că ar putea folosi această abilitate pentru a o lua de la zero. Plecat la 18 ani din ţară, a început să găteasca la început din nevoie, apoi din pasiune.

 A schimbat multe joburi, a pus pe picioare numeroase afaceri în diverse domenii, dar a şi pierdut foarte multe din cauza unui hobby costisitor: jocurile de noroc. Prima oară a muncit într-o bucătărie profesionistă în Viena, unde a început ca spălător de vase, avansând apoi în diverse posturi. A lucrat în Germania, Austria, Franţa, Belgia.

Stie cum sa puna pe picioare o afacere, numai ca aproape toate firmele pe care le-a infiintat au ajuns la zero in urma jocurilor de noroc. Are un baiat in varsta de 3 ani, iar sotia sa mai are un copil din casatoria anterioara, in varsta de 8 ani. Tot jocurile de noroc i-au adus si doua divorturi.

Pasionat de arta culinară, crede că participarea la această emisiune este o nouă şansă pentru el şi familia lui, pe care vrea să o recâştige. Şi-ar dori să îşi ducă copiii într-o vacanta şi să-şi poată plăti datoriile. Găteşte cu mare plăcere gulaş de cartofi unguresc, sote de ficat de porc şi supa crema de usturoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.