Un sătmărean în competiţia “Hell’s Kitchen”

10 martie 2015 | 0 comentarii

tudor gabrielO nouă ediţie a show-ului culinar “Hell’s Kitchen” a demarat, iar printre concurenţi se află şi un sătmărean, Tudor Gabriel în vârstă de 36 de ani şi este şomer.

Potrivit site-ului emisiunii, Tudor a ajuns la “Hell’s Kitchen” într-un moment de reconfigurare a vieţii. Pasionat de bucătărie, simte că ar putea folosi această abilitate pentru a o lua de la zero. Plecat la 18 ani din ţară, a început să găteasca la început din nevoie, apoi din pasiune.

 A schimbat multe joburi, a pus pe picioare numeroase afaceri în diverse domenii, dar a şi pierdut foarte multe din cauza unui hobby costisitor: jocurile de noroc. Prima oară a muncit într-o bucătărie profesionistă în Viena, unde a început ca spălător de vase, avansând apoi în diverse posturi. A lucrat în Germania, Austria, Franţa, Belgia.

Stie cum sa puna pe picioare o afacere, numai ca aproape toate firmele pe care le-a infiintat au ajuns la zero in urma jocurilor de noroc. Are un baiat in varsta de 3 ani, iar sotia sa mai are un copil din casatoria anterioara, in varsta de 8 ani. Tot jocurile de noroc i-au adus si doua divorturi.

Pasionat de arta culinară, crede că participarea la această emisiune este o nouă şansă pentru el şi familia lui, pe care vrea să o recâştige. Şi-ar dori să îşi ducă copiii într-o vacanta şi să-şi poată plăti datoriile. Găteşte cu mare plăcere gulaş de cartofi unguresc, sote de ficat de porc şi supa crema de usturoi.

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest