Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

UNPR Satu Mare îşi propune să-şi tripleze numărul de membri

Ioan Opris (9)Preşedintele UNPR Satu Mare, Ioan Opriş, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă că îşi propune să îşi dubleze sau să-și tripleze numărul de membri la nivel județean.

Potrivit acestuia, în momentul de față în judeţ UNPR are 2.500 de membri, din care 1200 în municipiul Satu Mare şi reprezentanţi în 14 comune şi în oraşul Negreşti Oaş.

Organizaţia judeţeană pentru perioada următoarea îşi propune să dubleze sau chiar să tripleze numărul de membri, să participe activ la viaţa socială chiar dacă nu suntem peste tot reprezentaţi în consiliile locale sau în instituţiile deconcentrate, dar prin ce vom putea vom încerca să influenţăm deciziile factorilor de decizie locali, pentru a promova şi ideile partidului nostru şi a duce în continuare o politică pentru interesului cetăţeanului şi bunăstarea acestuia“, a afirmat Opriş.

Preşedintele a precizat că UNPR nu va trăda PSD-ul, atâta vreme cât Victor Ponta este premier și își va menţine alianţa cu PSD și la nivelul județean.

2 comentarii

  1. satmareanca Răspunde

    Mai exista aceasta tentativa de partid la Satu Mare?
    Tradarea, scuze, invocarea interesului national este in ADN-ul unicului conducator al acestui partidulet!
    Simt ca deja incep sa se “imbratiseze” cu “noii penelisti” pentru binele tarii!
    Din pacate si pe scurt, ciolangii astia fara nicio doctrina politica adevarata sunt varianta romaneasca a UDMR.

  2. satmarean Răspunde

    Sa fim seriosi! UNPR Satu Mare e aproae ZERO! Poate, scriptic, cu cei luati de Ambulanta (stim noi de ce) sa aiba niste membri, dar nu cat vehiculeaza domnul Opris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.