Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Voleibaliste date afară de la CSM Satu Mare pentru indisciplină. Valeriu Neagu: sunt ”mercenare”

Valeriu Neagu, Adrian Pricop (8)Voleibalistele Ivana Zburova și Victoria Dyetkova au plecat de la e la CSM Satu Mare după ce le-au fost reziliate contractele din cauza unor acte de indisciplină. Președintele Valeriu Neagu le consideră ”mercenare”.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi la sediul CSM, președintele clubului, Valeriu Neagu și antrenorul echipei de volei, Adrian Pricop au anunțat ca le-au fost reziliate contractele jucătoarelor străine Ivana Zburova și Victoria Dyetkova pe motive indisciplinare.

Potrivit antrenorului echipei, Adrian Pricop, jucătoarele Ivana Zburova și Victoria Dyetkova au intrat în conflict cu acesta în timpul meciurilor jucate la Iași și Lugoj, jucătoarele încălcând câteva articole din contractul lor iar conducerea a luat măsuri în privința acestora.

Am avut două meciuri foarte accesibile care puteam să le câștigăm la Iași și la Lugoj. Dar atât la Iași cât și la Lugoj, în timpul meciului am intrat în conflict cu jucătoarele. Din punctul meu de vedere jucătoarele care sunt aduse pe sume foarte mari trebuiau să joace până la sfârșitul campionatului la cel mai înalt nivel, nu să invoce tot felul de motive personale, că avem și noi dreptul să jucăm prost. Eu așa ceva nu accept, și mai mult, în timpul meciului să nu îmi respecte indicațiile tactice. Se pare că după meciul care l-am avut la Iași, jucătoarele străine au avut aceeași atitudine iar ca urmare și rezultatele pe care le-am avut”, a declarat Adrian Pricop.

La rândul său, Valeriu Neagu a afirmat că le-au fost respectate contractele jucătoarelor chiar și în perioada de criză și s-au făcut eforturi mari pentru a le oferi salariile. Mai mult, acesta susține că cele două voleibaliste sunt “niște mercenare”.

”A fost criza aceea financiară, când jucătoarele nu au luat salarii trei luni de zile, pentru aceste jucătoare străine am făcut eforturi deosebite și le-am dat salariile. Deci am respectat contractele. Faptele lor sunt acte de indisciplină grave și nu le putem tolera și știm foarte bine că sunt acei mercenari, eu așa le consider”, a declarat Valeriu Neagu.

Antrenorul echipei a mai declarat că se dorește în continuare menținerea echipei în Liga I. În continuare în echipă vor juca junioarele, fetele pe care le-a crescut și în care are încredere.

Un comentariu

  1. mili Răspunde

    Acum sunt bune si fetele pe care lea crescut ?dece nu au fost bune si la inceput ca pe munca lor a ajuns unde este acum si pe bani parintilor .ce au simtit fetele cad au fost inlaturate nu sa intrebat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.