Ultima actualizare: azi, 11:58

Locale

Workshop de Parenting “Cheia Cooperării și Auto-Disciplinei pentru Copilul Tău”

urania-cremeneUrania Cremene va susține un workshop intensiv, de 5 ore, “Cheia Cooperării și Auto-Disciplinei pentru Copilul Tău”, în 18 Martie, la Restaurantul Veneția, din Satu Mare.

Workshop-ul vine să completeze seminarul susținut acum două săptămâni, eveniment la care au participat peste 200 de persoane.

Urania Cremene va aprofunda în cadrul workshop-ului tehnicile care îi pot ajuta pe părinți să satisfacă cele trei nevoie principale ale copiilor lor: nevoie de conectare, nevoia de competență și cea de control.

Pe scurt, workshop-ul are ca idei principale:

  • Cooperare, NU supunere
  • Motivație internă, NU externă
  • Tehnici care vor satisface cei 3C
  • Autodisciplină, NU pedeapsă.

Workshop-ul va începe la ora 14 și se va încheia în jurul orei 19, dar persoanele participante sunt rugate să vină la locație la ora 13:40, pentru înreigstrare.

Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor care se ocupă de creșterea și educarea copiilor, fie că sunt părinți, bunici, cadre didactice sau bone.

Pentru a participa la eveniment este nevoie să vă înscrieți accesând link-ul de mai jos. Tot aici puteți găsi detalii despre prețul workshop-ului și conținutul acestuia.

http://conferinteleuraniacremene.ro/workshop/

Urania Cremene este Master Trainer, Parenting Coach și Facilitator de programe de Parenting. Este certificată Master Trainer pentru 25 de seminarii de leadership și schimbare comportamentală.

A fost certificată în parenting, ca expert, de către PT Intl.

Rezultatele obținute prin toate seminariile sale se văd prin faptul că primește sute de testimoniale de la părinții care interactionează cu ea.

Vă invităm cu drag să luați parte la workshop-ul de parenting susținut de Urania Cremene în Satu Mare; vor fi discuții interesante, dezbateri personalizate și multă informație valoroasă.

Persoană de contact:

Mădălina Vasiu

Events Avenger @ conferinteleuraniacremene.ro

0733 872 642  (0733 URA NIA) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.