Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Accident mortal în Cluj. Un sătmărean a fost rănit (FOTO)

accident cluj 2Accident mortal în Cluj. Un tânăr de 24 de ani din Cluj a decedat într-un accident rutier petrecut azi noapte în cartierul Mărăşti, un sătmărean, pasager în autoturism, fiind rănit. 

Dorin Andrei Pop conducea un Audi A4 cu viteză foarte mare pe Podul IRA din Cluj Napoca şi a vrut să depăşească un alt autoturism. Din cauza vitezei, şoferul nu a mai putut controla autoturismul şi s-a izbit violent de un stâlp, după care s-a răsturnat de mai multe ori şi s-a oprit într-un alt stâlp.
”Un conducător auto de 24 de ani a pierdut controlul asupra volanului, conducând cu viteză pe strada Traian Vuia. Acesta a derapat, a lovit un stâlp RATUC și apoi a ricoșat în altul de iluminat public. Șoferul a fost rănit grav, dar și un pasager de 22 de ani din Satu Mare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vârci, pentru stiridecluj.ro.
Şoferul de 24 de ani, Adrian Dorin, a fost adus la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj în stare foarte gravă, dar a decedat.
Sătmăreanul a fost uşor rănit.

Sursa foto: stiridecluj.ro

accident cluj

Un comentariu

  1. Cazacu Nicoleta Răspunde

    Condoleante familiei tanarului sofer dar doar pasagerul poate cere despagubiri pentru ranile suferite in urma acestui accident rutier! Il pot ajuta in acest sens: http://despagubiri-victime-rutiere.webnode.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.