Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Apicultorii sătmăreni, informați cu privire la ultimele noutăți

intalnire apicultori (5)Conducerea Apicola Satu Mare i-a convocat astăzi la o întâlnire informală pe crescătorii de albine membri ai asociaţiei pentru a fi puşi la curent cu privire la ultimele noutăţi apărute în acest domeniu, dar şi cu privire la noile măsuri de finanţare pe care le vor putea accesa apicultorii în acest an.

În cadrul întâlnirii, reprezentanta APIA Galliger Izabela, reprezentantul Protecţiei Plantelor – Mare Gheorghe, şi Maria Ţiriac de la Serviciul Agricol al Primăriei Satu Mare i-au informat pe crescătorii de albine cu ultimele noutăţi legislative din domeniu.

De asemenea, preşedintele Apicola Satu Mare, Nicu Cornea, le-a transmis apicultorilor noutăţile aflate la şedinţa de la Bucureşti, prima întâlnire din anul acesta la nivel de ţară.

Este de remarcat că dl. preşedinte al Apicola, Ioan Fetea, la nivel naţional a intervenit pentru noi. Avem pregătit un material informativ, o să-l afişăm la sediul asociaţiei noastre”, a declarat Nicu Cornea.

Acesta i-a mai informat pe crescătorii de albine despre noile măsuri de finanțare care vor putea fi accesate de către apicultorii. La final, apicultorii au ridicat unele din problemele cu care se confruntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.