Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Bărbat călcat de o mașină. Autorul a fugit de la fața accidentului

accidentMiercuri dimineaţă, orele 09:00, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la faţa locului la un accident rutier produs pe raza localităţii Stâna, judeţul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 42 de ani a condus autoturismul marca Dacia, care era radiată din circulaţie şi a accidentat uşor un bărbat în vărstă de 26 de ani, care în calitate de pieton circula neregulamentar pe partea carosabilă. După producerea evenimentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor.

Victima a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere.

Ulterior acesta a fost identificat şi  a fost suspus testării cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Susa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.