Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Cinci tineri din Negrești-Oaș s-au izbit cu mașina de un stâlp. Acul vitezometrului, oprit la 180 km/h (FOTO& VIDEO)

accident maramures Negresti Oas (9)Un grav accident de circulație s-a produs în aceasta dimineată pe drumul național 1 C Baia Mare – Satu Mare în zona cunoscută sub denumirea Dealul Dura. Un autoturism Mazda înmatriculat în Austria în care erau cinci tineri, două fete și trei băieți, din Negresti Oaș a părasit partea carosabilă și s-a izbit de un stâlp din beton, acrie actualmm.ro.

În urma impactului violent autoturismul a fost aruncat din stâlp înapoi pe partea carosabilă iar acul vitezometrului s-a blocat la 180 km/oră, în condițiile în care în zonă era o curbă deosebit de periculoasă la dreapta.

În urma celor cinci tineri, într-un alt autoturism erau alți prieteni de-ai lor. Aceștia au și alertat autoritățile la 112. În zonă s-au deplasat două echipaje SMURD, trei echipaje ale Ambulanței, un echipaj de la descarcare, un echipaj al pompierilor și unul al poliției din Tăuții Măgherăuș.

Toți cei cinci au fost preluați și transportați la Unitatea Primire Urgentă a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. Acolo, polițiștii l-au testat pe sofer. Etilotestul a indicat 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

“La fata locului au fost cinci victime. La momentul sosirii noastre acolo toate erau conştiente, stabile hemodinamic şi respirator. Au fost preluate şi transportate în condiţii de siguranţă la UPU, unde li se acordă investigaţii în principal pentru traumatismele cranio-cerebrale pe care acestea le-au suferit”, a declarat dr. Vlad Barle, SMURD Maramureş, citat de actualmm.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.