Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Conferința Tineret și InterculturaliSM, sâmbătă la Centrul G.M. Zamfirescu

tineret si interculturalismDatorită succesului de care s-au bucurat primele trei ediții ale conferinței Tineret & InterculturaliSM, Asociația SamStudia – Organizația tinerilor și studenților sătmăreni, își propune să aducă în fața publicului sătmărean, pentru a patra oară, lideri și oameni de succes, care să împărtășească din viziunea și experiențele lor. Astfel, sâmbătă, în data de 25 Aprilie 2015, Satu Mare va fi gazda unei noi ediții a conferinței “Tineret și InterculturalismSM”. Aceasta va avea loc în sala de conferințe a Centrului Cultural G.M. Zamfirescu Satu Mare, începând cu ora 13:00.

În cadrul conferinței, vor fi prezentate poveștile de succes ale invitaților și sfaturile acestora pentru tinerii sătmăreni, aceștia din urmă având posiblitatea de a-și însuși idei și concepte ce pot contribui la dezvoltarea lor personală și profesională, având astfel șansa să devină chiar ei agenţi ai schimbării în comunitatea lor.

Lista celor care îi vor învăța pe cei prezenți cum să reușească în sfera profesională, dar și în cea personală, este una largă și cuprinde invitați de seamă, cum ar fi:

Vlad Pop – Președintele Federației SHARE Cluj-Napoca – entitate care gestionează programul Cluj-Napoca – Capitala Europeană a Tineretului 2015,

Bogdan Georgescu – Directorul Direcției de Cultură din cadrul Primăriei Municipiului Carei,

Ioan Neamț – Judecător în cadrul Judecătoriei Baia Mare; primul Președinte al Consiliului Județean al Elevilor Satu Mare,

Ban Mihaela – Președintele Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare,

Florin Vancea – Trainer, Marketer, Fondator al RATIO – Asociația Studenților Contabili Cluj-Napoca.

Evenimentul poate fi de un real interes pentru persoanele aparținând tuturor categoriilor de vârstă, care vor să descopere părerile unor oameni realizați pe plan profesional. Toți cei prezenți vor avea, cu siguranță, multe de învățat de la invitații noștri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.