Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

UPDATE Crimă în Homoroade. Femeie ucisă în propria locuinţă (FOTO)

crima homoroade (2)

UPDATE: Poliţia Satu Mare a transmis un comunicat de presă cu privire la crimă, specificând că înainte cu o zi de crimă, în curtea victimei au fost văzuţi un bărbat şi o femeie care au consumat alcool. Criminalul a fost reţinut.

“La faţa locului s-a deplasat echipa complexă de cercetare condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, care a constatat că este vorba despre  un cadavru care prezenta urme de violenţă, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în după-amiaza zilei de miercuri, la domiciliul victimei, au fost observaţi o femeie şi un bărbat, care au consumat băuturi alcoolice împreună cu victima. La un moment dat pe fondul consumului de alcool între cele 3 persoane a apărut un conflict spontan, în timpul căruia bărbatul i-ar fi aplicat victimei  Ana. S. mai multe lovituri cu pumnii şi cu un obiect tăietor, provocându-i leziuni care au dus la decesul acesteia”, precizează Poliţia Satu Mare.

 

       Oamenii legii au reuşit identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei, Dorel M. fiind  reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

   În cauză urmează a fi efectuată necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

 

   Cercetările se desfăşoară sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

 

 

Crimă în Homoroade. O femeie de 64 de ani din comuna Homoroade a fost ucisă azi noapte în propria locuinţă de un bărbat din acelaşi sat. Ana Seremi a fost găsită moartă în casă, lovită la faţă. Vecinii au văzut că locuinţa femeii mai avea un geam spart şi au chemat Poliţia.

La faţa locului au ajuns echipe de procurori şi poliţişti care au efectuat o anchetă şi l-au reţinut pe un bărbat de 43 de ani din acelaşi sat, Dorel Marchiş. Principalul suspect a fost la femeie cu o seară înainte, împreună cu concubina sa şi nu se ştie din ce cauză a omorât-o.
Fiul femeii ucise a spus că bărbatul reţinut mergea des la mama sa şi nu a crezut niciodată că e în stare de omor. De altfel, Dorel Marchiş a mai avut probleme cu legea, fiind cercetat pentru furt.

Procurorul Dumitru Miclea, cel care conduce ancheta, a spus că victima prezenta mai multe lovituri la nivelul capului și picioarelor, este vorba despre omor. Urmează efectuarea autopsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

crima homoroade (1)Poliţiştii l-au reţinut pe criminal!

 

Un comentariu

  1. Ancuta Răspunde

    Iata ce inseamna un profesionit! Felicitari chestorului Liviu Taut si politistilor care l-au insotit la prinderea criminalului! Oare nu observa mai marii politiei ca acest OM, chestorul Taut, este singurul care poate reprezenta cu cinste Politia Satmareana???!!! Alooo!!! Treziti-va!!! Vlad Florentin reprezinta interesele unor “grupari” nicidecum ale politistilor sau ale institutiei pe care o conduce dupa cum vor Stef sau Govor!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.