Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Daciile vechi au făcut senzație la Parada Mașinilor de Epocă de la Carei (FOTO)

parada masni de epoca satu mare  (1)Sâmbătă, 18 aprilie, la Carei a avut loc o paradă a maşinilor de epoca organizată de reprezentantul RCR, Ciprian Mureşan, eveniment la care a participat şi delegaţia clubului DRUM BUN de la Satu Mare.

Retroparada Primăverii s-a desfăşurat simultan în 24 de oraşe din ţară.

Tocmai vechimea le ajută să devină vedete oriunde s-ar afla, şi ne referim la maşinile frumos lustruite şi atent întreţinute de proprietarii lor. Sute de curioşi s-au adunat în jurul simpaticelor bătrânele.

De la maşini din anii 50 până la cele mai actuale, de la mărci ruseşti, germane până la iubitele Dacii româneşti.

Cele care au întors cu adevărat privirea au fost Daciile membrilor clubului de maşini de epocă sătmărean,  Drum Bun, remarcându-se o Dacia 1100 din anul 1969, un model 1300 din 1973 dar şi o deosebită Dacia 1300 neagră, sau cum o ştiu bătrânii, Dacia securistă.

De asemenea şi Volga M 21 a cărui proprietar este chiar coordonatorul clubului „Drum Bun” a atras atenţia celor prezenţi la eveniment. 

După expoziţie, câteva dintre maşini s-au încolonat şi au plecat la drum sub ochii trecătorilor care au rămas cu gură căscată la cât de frumoase erau.

La paradă au luat parte iubitori ai maşinilor de epocă, colecţionari, tineri curioşi sau copii care s-au urcat la volanul distinselor doamne.

În perioada 6-7 iunie la Satu Mare va avea loc a doua ediţie a „Întâlnirii Cluburilor Drum Bun”, paradă de maşini de epoca, cu participare internaţională.
După marele succes de la prima ediţie, vrem să organizăm cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare şi anul acesta paradă de maşini retro, au confirmat prezența participanţi din Ucraina, Republica Moldova, România şi bineînţeles şi celebrii polonezi din Cracovia, iubitori de România şi de tot ce ţine de ţară noastră. Adresăm invitaţia tuturor posesorilor de autoturisme retro să ni se alăture la acest eveniment. La numărul de telefon 0751023411 pot să mă contacteze şi le voi spune toate detaliile“,  a declarat preşedintele clubului „Drum Bun”, George Negrea.

2 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Foarte tari masinile, felicitari posesorilor. Bravo baieti, clubul asta drum bun chair e tare, ia-m vazut si in vara ce o fost, o facut faina treaba. ar trebui mai dese intalniri de astea. Beni, faine dacii ti-ai tras.

  2. Joilti Răspunde

    Faine masini beny

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.