Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Expoziţie internaţională de câini, în week-end la Satu Mare. Peste 120 de rase în competiţie

dog showInternational Dog Show, eveniment cu tradiţie în Satu Mare ajuns la a 38-a ediţie, se va desfăşura în perioada 25-26 aprilie, în competiţie fiind înscrişi peste 700 de câini. International Dog Show, organizat de Asociaţia Chinologică Română Satu Mare, va avea loc în incinta și parcarea Pieţei Agroalimentare Rex, situată în cartierul Micro 17.

Până în prezent în competiţie s-au înscris 679 câini la CAC (Certificat de aptitutidini pentru campionat), 752 de câini în prima zi a CACIB (Certificat de Aptitudini pentru Campionat Internaţional de Frumuseţe) şi 739 de câini în ziua a doua a CACIB.

Competiţiile vor fi arbitrate de 12 arbitri internaţionali din România, Ungaria, Grecia, Macedonia, Ucraina, Slovacia, Croaţia, Polonia, Spania şi Belarus.

Câinii înscrişi la CACIB vin din 18 de ţări: 316 din România, 172 din Ungaria, 48 din Ucraina, 47 din Polonia, 40 din Slovacia , 22 din Cehia, 7 din Rusia, 5 din Statele Unite ale Americii, 4 din Lituania, 4 din Serbia, 3 din Danemarca, 3 din Croaţia, 2 din Spania, 2 din Italia, 1 din Elveţia, 1 din Austria, 1 din Germania şi 1 din Israel.

Arbitrarea CAC 2015 începe sâmbătă, de la ora 09:00, iar pentru CACIB la ora 14:00. Best in Show-ul de sâmbătă va avea loc în jurul orei 17:30. Duminică de la ora 10:00 începe arbitrarea pentru CACIB – ziua 2, iar Best in Show-ul se va desfășura în jurul orei 15:00.

Sătmărenii iubitori de câini sunt aşteptaţi vineri şi sâmbătă la un regal canin, la un show cu cei mai frumoşi câini, la competițiile de Best in Show, la desemnarea celui mai frumos câine al competiţiei precum şi alte surprize.

Nu rataţi cele 126 de rase prezente la Satu Mare în acest week-end, ocazie cu care puteţi vedea câinele faraon, alano español, hovawart, leonberger, lup ceh, mudi, dandie dinmont terrier şi multe alte rase de câini.

Un comentariu

  1. Ghita Tamasan Răspunde

    am auzit c-au lipsit ciobanesti carpatini?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.