Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Gală a administrației locale pentru ultimii 25 de ani. Prefectul va premia proiectele instituțiilor

prefect eugeniu avramPrefectul Eugeniu Avram le-a solicitat astăzi șefilor de instituții deconcentrate să facă propuneri pentru gala administrației publice locale pe care o va organiza în luna septembrie, la 25 de ani de la numirea primului prefect de Satu Mare, de după Revoluție.

“Vreau o gală la împlinirea a 25 de ani de administraţie publică sătmăreană cu prezentarea proiectelor de dezvoltare ale instituţiilor în beneficiul serviciului public. Am dori să facem gala pe trei secţiuni: proiecte realizate, proiecte în derulare şi proiecte în promovare. Fiecare serviciu public vă rog să vă pregătiţi să participaţi la câte o secţiune de acest gen. Intenţia noastră este de a organiza în luna septembrie, pentru că atunci se împlinesc 25 de ani de la numirea primului prefect de Satu Mare după Revoluţie”, a declarat reprezentantul Guvernului.

Prefectul vrea să sublinieze în special progresele făcute de unele instituții dar și planurile de viitor.

Un comentariu

  1. Bogdan Răspunde

    asta stie sa faca altceva inafara de gale, de citit povesti in constumatii penibile,taieri de panglici? asta e cel mai inutil si mai penibil prefect din cei 25 de ani “de cand a fost numit primul prefect”…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.