Împăratul Adrian Ștef a citit povești copiilor

7 aprilie 2015 | 13 comentarii

Adrian Stef, Maratonul Povestilor (16)Preșcolarii și elevii sătmăreni au intrat și astăzi în lumea basmelor în cadru acțiunii ”Maratonul Poveștilor”. Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef s-a transformat în împărat și a citit povești copiilor.

Zeci de copii au așteptat astăzi, cu nerăbdare, prezența împăratului poveștilor în sala de lectură a Bibliotecii Județene Satu Mare, care de această dată a fost președintele CJ, Adrian Ștef. 

Îmbrăcat în strarie împărătești și însoțit de prințese și cavaleri, acesta s-a așezat pe tron și le-a citit elevilor de la Școala Gimnazială Octavian Goga și preșcolarilor de la grădinițele Draga Mea și Ioan Slavici. Împăratul poveștilor a reușit să îi capteze pe cei mici cu povestea ”Mama sau Ziua de Paște” iar la final pentru că au fost ascultători, copii au fost recompensați cu dulciuri.

”Maratonul Poveștilor” este o activitate de promovare a lecturii ca modalitate de petrecere a timpului liber și de conștientizare a părinților și cadrelor didactice privind efectele negative asupra copiilor ce utilizează în mod excesiv noile tehnologii IT, conducerea Bibliotecii Județene Satu Mare a invitat reprezentații autorităților administrației locale să se implice în acest demers.

 

 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. adi cep spune:

  Fugi tare idiotule pedofilule….

 2. un cetatean cu scaun la cap spune:

  Baaaaah! Iara va bagati peste copii? Tu karate kid,pregateste-te,ca urmeaza sa se puna in scena o piesa de teatru REALA,in care tu,alaturi de sisi gelatu o sa fiti actorii principali!Ceva cu un avion ,al unei compani ,care apartine unui mafiot ,cu bani,cu spaga….cu coruptie! Sunt sigur ca acel film v-a avea o foarte mare audienta,pe plan judetean!In final,filmul se termina cu bine,in sensul ca binele invinge raul,iar borfasii vor intra la parnaie,o lunga bucata de timp! Asa sa ajute Cel de sus!

  • doktor spune:

   Și cum e scaunul de la capul tău? Consistent sau doar o cufureală cerebrală?

   • un cetatean cu scaun la cap spune:

    Te inteleg scarba ce esti,ca te inteapa la ficacati! Dar scenariul de mai sus ,o sa se intample zau,ZEUS! Bai HADRIANE mancati-as …. ………… ,cu toti DANUTZII tai de karatist! NOI TOTI Satmarenii ,cu scaun la cap,asteptam sa fi imparat la PUSCARIE,asa vreo 10 ani,nu de alta,dar sa sti ca ai fost votat de oameni,iar tu ai crezut ca ai primit regatu’ in posesie DEFINITIV! Ori vezi tu,ajungi la bulau….si inca multi ani…nefericiti…tie,dar fericiti NOUA! GUNOIULEEEE! Auzi ma citeste povesti copiilor…un borfas. Acolo vei avea timp sa si scri,fraiere,poate te inspiri din sisi,dragnea,vlasov,valcov,hrebe,nastase,mazare,voiCURULESCU,vanghelie etc! Vezi,nu trebuie sa plagiezi,este material!

 3. Bálint spune:

  Bohócok!!! Inkább a városvzetéssel foglalkozzatok. Szégyen hogy ilyen vezetőink vannak.

 4. inparat adjunt spune:

  adrian stef va fi si in PUSCARIE tot imparat , si le va citi puscariasilor contractele cu folda securyty ca doamne multe-s imparate profesor mihai adrian stef

 5. adjuntu ploii spune:

  Vrabia mălai visează! O slugă nu suporta împărații! Dar un “adjunt” este doar un postac imbecil!

 6. adjuntu ploii spune:

  Sluga analfabetă și “adjunta” are boală pe cei mai buni decât el!
  Te visezi adjunctul lui Stef? Imposibil! Tu nu ești decât un biet sclav!

 7. penibiliceanu spune:

  In sfarsit stef si-a gasit locul. Ceea ce dovedeste ca la 5 ani, stef avea mintea de-acuma!

 8. satmarean spune:

  Credeam ca a mai evoluat, imparatul Hadrian, insa m-am inselat. S-a inconjurat de oameni slabi, oportunisti de cariera, si acest lucru se observa.

 9. vlad spune:

  Imparatul govor cand urmeaza!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest