Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Încă un sătmărean cu patru de DA la Românii au Talent. Desenează cu lama pe sticlă

ciprian corma romanii au talent 3Sătmăreanul Ciprian Cosma a obţinut patru de DA în această seară la emisiunea Românii au Talent. El s-a nascut cu o malformatie la mana dreapta si cu doua degete la ambele picioare, insa acest lucru nu l-a descurajat. Barbatul a invatat de mic sa se descurce in viata si considera ca problemele pe care are il motiveaza sa depaseasca orice obstacol.

Ciprian a urcat pe scena de la “Romanii au talent” vizibil emotionat. Barbatul a reusit sa le starneasca curiozitatea juratilor atunci cand le-a spus ca urmeaza sa realizeze un portret pe sticla cu ajutorul unei simple lame. Rezultatul final s-a dovedit a fi cu adevarat surprinzator, barbatul reusind sa il stilizeze in portret pe Smiley. 
Tehnica asta imi pare deosebita. N-am mai vazut-o“, a spus Bebe Cotimanis. 

Ciprian a mai povestit ca a visat intr-o noapte ca trebuie sa participe la “Romanii au talent” si din acel moment si-a perfectionat tehnica pentru a-i impresiona pe cei patru jurati. 

Andi Moisescu a fost de departe cel mai incantat de momentul pus in scena de Ciprian, juratul declarand ca “dincolo de momentul artistic i-a placut foarte mult ceea ce a spus: <<ca a visat intr-o noapte ca poate ajunge la Romanii au talent>>“: “Despre asta este vorba! Noi oamenii trebuie sa continuam sa visam in fiecare noapte ca putem ajunge acolo unde visam!”  

Toţi cei patru juraţi i-au dat câte un DA.

La final, el le-a dăruit portrete juraţilor, dar şi lui Smiley şi Pavel Bartoş. 

ciprian corma romanii au talent 2

ciprian corma romanii au talent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.