Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Incendiu cu şase morţi la Satu Mare (FOTO & VIDEO)

incendiu 6 morti satu mare (16)UPDATE:Incendiu cu şase morţi la Satu Mare. Fratele capului familiei, Hamza Miklos, a spus reporterilor că joi seara acesta ar fi consumat alcool, după care s-ar fi dus acasă şi ar fi aprins lumânări ca să aibă lumină. Pompierii susţin însă că incendiul a izbucnit de la sobă.

Din locuinţa improvizată nu a rămas aproape nimic, doar câteva vase din metal, bucăţi din lemne arse şi un cărucior pentru copii, ars parţial.

În momentul incendiului în locuinţă erau opt persoane, dintre care şase au murit, una a suferit arsuri grave şi una arsuri uşoare.

ORA 7:00 – Incendiu cu şase morţi la Satu Mare. Şase persoane, dintre care trei copii, toţi membri ai aceleiaşi familii, au murit în această noapte într-un incendiu care le-a cuprins locuinţa improvizată.

La ora 01:04, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea incendiului în zona str. Dunării şi a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe tip S.M.U.R.D.

La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum, întreaga locuinţă, construită în cea mai mare parte din material lemons, fiind cuprinsă de flăcări.

Din nefericire, pompierii şi paramedicii sătmăreni au găsit un număr de şapte victime, dintre care şase carbonizate, respectiv, trei adulţi şi trei copii, a şaptea persoană, o femeie, care suferea arsuri de gradul doi în zona feţei şi a membrului superior drept, după acordarea primului ajutor medical, a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare“, a precizat ISU, într-un comunicat.

În urma incendiului a ars o mare parte a locuinţei improvizate, piese de mobilier şi aparatură electronică.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă jar sau scânteie, căzute pe materialele combustibile (textile) aflate în imediata apropiere a unui mijloc de încălzire improvizat.

Copiii morţi aveau 1,3, respectiv 9 ani. Toţi membrii familiei locuiau în aceaşi clădire improvizată din lemn şi se încălzeau cu lemne adunate de pe malul Someşului.

Imagini ISU Satu Mare. Atenţie, imaginile vă pot afecta emoţional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.