Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Minciună oficială. Cum te păcăleşte Poliţia Satu Mare cu radarul!

radar-300x169Vrând să pară bine intenţionat, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare anunţă sătmărenii, în fiecare buletin de presă, zonele în care acţionează cu aparatele radar în ziua următoare. Totul ar fi bine şi frumos dacă acest anunţ nu ar fi cea mai mare minciună.  

În buletinul din 27 aprilie, Poliţia anunţa unde vor fi amplasate radarele în data de 28 aprilie, adică astăzi. Doar că agenţii acţionează în alte zone. Ei aplicau sancţiuni pe str. Odoreului, zonă care nici nu era anunţată.

Ce sens îşi mai are atunci anunţul? Sau este o diversiune tipic miliţienească? Poate măcar din respect pentru sătmăreni nu ar mai trebui să anunţe locurile, dacă oricum nu se respectă. Prin urmare, mare atenţie!

Redăm comunicatul care anunţă locurile în care vor fi amplasate radarele astăzi.

Amplasarea aparatelor radar în data de 28.04.2015

–        DN 19: Satu Mare – Ciuperceni;

–        DN 19: Oraşu Nou – Negreşti Oaş – Certeze;

–        DN 1 F:  Tăşnad – Săcăşeni;

–        DN 1 C: Livada – Iojib;

–        DN 19 A: Satu Mare – Dorolţ.

 Municipiul Carei:

  • Strada 1 Decembrie 1918;
  • DN 1F: Carei – Urziceni

–        Municipiul Satu Mare:

  • Strada Botizului;
  • Bulevardul Lucian Blaga;
  • Bulevardul Unirii;
  • Bulevardul Aurel Vlaicu

19 comentarii

  1. Georgiu Ioan Florin Răspunde

    In fiecare zi e acelasi anunt :))

  2. D.N.A. Răspunde

    N-ati inteles….persoana de la departamentul de relatii cu publicul din politia judeteana, da copy-paste la buletinul de presa, el neavand de a face cu realitatea. Nu e ceva nou in institutiile publice, sa se faca lucru re mantuiala, doar pentru ca se cere a fi facut.

  3. Militianu de serviciu Răspunde

    Domnu’ amu’ ti ciuda ca te-am amendat ? Data viitoare mergi si tu mai incetut! 50 pi localitate, 80 inafara, iar colo spre Odoreu este limitare conform ”badojelor” din dreapta, ale rotunde!

    • unu Răspunde

      da cine esti tu? ca rescrii legile mai pristanda avortat in militie luat din strada in uniforma. In afara nu cumva e 90?

  4. Sorin-Iulian Florut Răspunde

    Cereti agentului de circulatie sa va prezinte dispozitia scrisa prin care trebuie sa se afle in data si la ora respectiva in locatia in care v-a oprit.

  5. Radu Răspunde

    Un om normal si constincios nu este curios unde se afla amplasat aparatul radar.
    Cine se crede superior legilor inseamna ca nu este o problema pentru el, sa plateasca amenzile cuvenite actiulior sale in trafic.

  6. Patrik Hajdu Răspunde

    la ce vati gandit? ne vor spune unde sa respectam limitele de viteza? fiti seriosi :))

  7. Patrik Hajdu Răspunde

    la ce vati gandit? ne vor spune unde sa respectam limitele de viteza? fiti seriosi :))

  8. Attila Hajdu Răspunde

    Bla Bla Bla, atenţie şi atât, respectã legea şi nu ai emoţii,referitor la comunicat de presã, este minciunã? Pai şi presa mai minţeste şi dã kiks.

  9. Tudorica Godja Răspunde

    mie mi,a venit o amenda de 480 ron…dupa sapte luni…cica am circulat pe raza localitatii,,,nu stiu..nu specifica cu viteza de 97 km.h,,,in trafic nu am fost oprita niciodata…dar daca politia rutiera mi,ar da acei bani sa conduc prin loc cu asa viteza nu a,si merge….e un abuz

    • unu Răspunde

      In primul rând tudorica invata sa te exprimi si apoi sa comentezi ca nu se intelege nimic din ce spui iar daca nu vrei sa fi “prostit” pune mana si citeste legislatia rutiera OUG 195/2002 si regimul juridic al contravențiilor OG.2/2001 si pt vorbitorul de mai sus ce prostii va debiteaza capul sa ceri tu agentului de la rutiera dispozitia lui de misiune dar cine esti tu d le acelea sunt secrete de serviciu si nu scrie nicăieri in legis.ca este obligat sa ti le prezinte circulati regulamentar si nu are nimeni treba cu voi

  10. Petruska Lorand Răspunde

    Da nu mai bine le cerem certificatul de nastere ,pasare Arra!!!

  11. Petruska Lorand Răspunde

    Da nu mai bine le cerem certificatul de nastere ,pasare Arra!!!

  12. Ilie Dănuț Coșarcă Răspunde

    Politistul rutier ,ca si fiecare politist de altfel ,nu are nevoie de dispozitie scrisa ca sa-si exercite atributiile de serviciu prevazute de lege si in fisa postului !

    • unu Răspunde

      da d-le Cosarca, daca e cu radarul are planificare prealabila unde va fi si intervalul orar? Iti zic EU CA ARE si in instanta daca e cazul se declasifica si se prezinta…da radaru are nevoie de aviz metrologic? da este avizat metrologic sa ,,ia viteza” din mersul masinii cu radar pe contrasens? dar din mers in spatele masinii tale, are aviz metrologic si autrorizare sa-ti ,,ia viteza”? vezi ca se da nota si desconspir cine esti

  13. unu Răspunde

    Cumparati si montati pe masina statii radio CB , cum au Tiristii si folositi-le !!! … nu sunt scumpe ..si isi scot
    banii …

  14. Doi Răspunde

    Cuparati – montati pe masina – folositi !! , statii radio CB –
    cum au Tiristi – nu e scumpa .. isi merita banii

  15. Pt UNU Răspunde

    Pt asta UNU cu declasificatu lui…afla ca in fata judecatorului este obligat sa o prezinte dar nu in fata ta sau a altui smecher!Sau sa le spuna presei unde vor fi amplasate radarele :-))) domnilor de la presa nu ati vrea si numele si ne de telefon a militzienilor?Ce stire de toata cacaoa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.