Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Olimpia II – Someşul Oar 4-0. Cădar a marcat două goluri, Sezione Ostile a făcut show (FOTO)

FC Olimpia II - Somesul Oar (11)Derbiul Ligii a IV-a Elite le-a adus duminică faţă în faţă pe Olimpia II Satu Mare şi pe Someşul Oar, într-o partidă arbitrată la centru de Ovidiu Mazilu, ajutat de tuşierii Sergiu Tăbăcaru şi Emanuel Pop.Echipa secundă a Olimpiei a obţinut un succes răsunător, scor 4-0, iar jucătorul partidei a fost, fără îndoială, mijlocaşul Gabriel Cădar. Prin acest succes, Olimpia II a reintrat în lupta pentru titlu, iar dacă câştigă cele două restanţe rămase se poate apropia la trei puncte de primul loc. Momentan campionatul este condus de Luceafărul Decebal. Gabriel Cădar a intrat debutat deja la prima echipă şi performanţele de la echipa a II-a îl pot propulsa ca titular.

Olimpia II a beneficiat de aportul a doi jucători de la prima echipă şi a început în următoarea formulă: Anca – Paul (C), Heil, Griszhaber, Ionescu – Cădar, Donca, Lukacs, Gulya – Patrick Pop, Daniel Pop. „Galben-albaştrii” au dominat autoritar partida şi au deschis scorul în minutul 7 prin Mircea Donca, care a primit o centrare în faţa porţii din partea lui Cădar. După un sfert de oră, Cădar a luat o acţiune pe cont propriu, a driblat doi adversari şi a şutat imparabil de la 15 metri, în vinclul porţii apărată de Morar. Şuturile cu stângul par să fie specialitatea-casei la Cădar. Spunem asta deoarece golul de 3-0 a fost marcat în mod identic: dribling, fentă scurtă de şut şi finalizare cu stângul în vinclul porţii.

Repriza secundă a început mai temperat pentru băieţii antrenaţi de Mircea Bolba şi  a fost dominată sonor de galeria Sezione Ostile. Aceştia au fost prezenţi la meci şi au ţinut să le facă o surpriză jucătorilor de la echipa secundă. Au venit pregătiţi cu fumigene şi au creat o atmosferă peste media campionatului. Impulsionaţi de cântecele galeriei, aceştia au mai marcat o dată, în minutul 79, prin Mircea Donca, autorul unui şut frumos de la aproximativ 13 metri.

În concluzie, viitorul sună bine pentru Olimpia. Echipa secundă produce jucători de valoare care abia aşteaptă să evolueze pentru prima echipă. La final, „galben-albaştrii” au venit să salute galeria, care a continuat să cânte minute bune după intrarea acestora la vestiare. Partida s-a desfăşurat pe stadionul Someşul şi a beneficiat de asistenţa a aproximativ 100 de persoane.

Luceafărul Decebal, echipa antrenată de Cosmin Iuhas, este de azi noul lider în Liga a 4-a Elite, după ce a învins cu 4-0 la Cămin. În alte meciuri, Turul Micula a învins Unirea Tăşnad cu 4-1, Doba a terminat la egalitate 1-1 cu Botiz, Ştiinţa Beltiug a trecut cu 4-2 de Talna Oraşu Nou, iar Căpleni a învins la limită Moftinu Mic cu 1-0.Clasamentul în acest moment arată aşa: 1.Luceafărul Decebal 42 puncte, 2. Someşul Oar 42p 3. Talna Oraşu Nou 36p, 4. Olimpia II Satu Mare 33p (Olimpia mai are 2 restanţe de disputat).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.