Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Părinții copiilor care frecventează Grădinița 14 Mai sunt revoltaţi. Scrisoarea unei mame

10987493_923041324384228_1963127289658482311_nSătmăreanca Filip Nadia, mama unei fetițe care frecventează Grădinița 14 Mai, a trimis o scrisoare deschisă adresată autorităților publice, prin care cere să se ia măsuri în privința persoanelor nevoiașe de la adăpostul de noapte pentru oamenii străzii, centru care este amplasat lângă grădinița menționată.

Părinții copiilor cât și angajații grădiniței sunt nemulțumiți de disconfortul pe care îl crează oamenii nevoiași din acest adăpost.

Redăm scrisoarea trimisă de către Filip Nadia:

Scrisoarea parintelui catre “Gospodarii Orasului Satu Mare

”Sunt parintele unei fetite care frecventeaza Gradinita 14 Mai, o gradinita cu personal minunat unde mergem cu drag si vesele zi de zi. In ceea ce urmeaza as dori sa semnalez o problema de care ne lovim noi parintii si copii, o problema pe care o cunosc toti cei din conducerea orasului, o problema cu care angajatii gradinitei se confrunta de ceva ani, o problema din cauza careia multi parinti aleg alta gradinita.

Gradinita este amplasata langa Adapostul de Noapte pentru Oamenii Strazii si pentru ca locurile sunt insuficiente unii isi fac adapost langa gradinita. Zi de zi trecem pe langa ei si ca buni cetateni ce suntem la intrebarile copiilor noi parinti le explicam cum au ajuns asa si ca trebuie sa ii ajutam cu ce se poate, dar din pacate nu sunt civilizati. Se va observa in poze, care nu sunt poate foarte relevante, dar ei stau in bustul gol, isi fac nevoile si noi le ocolim aproape zi de zi, consuma alcool si multe altele ce nu pot fi redate aici.

CINE CREDETI CA STRANGE MIZERIA LOR? Angajatii gradinitei evident. Realizeaza cineva ce risc de boli exista oricat de igienic s-ar comporta personalul gradinitei? Vine vara copii vor fi mai mult afara iar mirosul va fi mai accentuat deoarece nu se face zilnic curatenie. INTERESEAZA PE CINEVA? Multe cunostinte si prieteni imi spun: “schimba gradinita”si eu zic asa, DE CE ?. NU aceasta este solutia copilul meu se simnte minuntat acolo si apoi problema se cunoaste si din sedintele edilitare.

Am citit ca a fost discutata. CINEVA TREBUIE SA FACA CEVA!!!!!! Intr-un oras unde lansam cu surle si trambite hotelul fotbalistilor, care sunt salariati iar salariatilor obisnuiti nu le plateste nimeni cazarea din buget ( nu ma pricep ce si cum e cu ei dar in sistem privat nu asa functioneaza lucrurile cel mult primesti o prima de instalare) nu facem nimic pentru problemele sociale. Pe linga dig se dezvolta un mini cartier, pe langa gradinita un mini amplasament. Dar, da pozarea cu realizari marete este importanta si unele lucruri sunt foarte importante fata de multele alte lipsuri ale minunatului oras Satu Mare. Nu astept replici la ceea ce scriu.

SUNT SATULA DE POVESTI VREAU FAPTE.Va mentionez ca mai am de mers cel putin inca 3 ani la aceasta gradinita asa ca Stimati Edili sper sa rezolvati definitv problema. Altfel va voi aduce aminte des timp de 3 ani de acum in colo. Cu stima, Filip Nadia Anamaria si probabil in asentimentul meu toti parintii copiilor ce frecventeaza Gradinita 14 Mai”

Un comentariu

  1. Locatar Aleea Gladiolei Răspunde

    Si noi ne-am saturat de ei! Sa ii ia Edilii si conducerea si sa-i tina la ei acolo pe langa casa lor! Ne-am saturat! Am strans si semnaturi ca sa-i mute…tot se promite si nimeni nimic! Pana nu ne vom strange mai multi locatari si mergem la Dr.Coika sa ii prezentam situatia. Pozele vor ajunge si la biroul prefectului daca trebuie si la primar! Dar nu se mai poate mai! Se cearta si noaptea, si nu poti dormi, isi fac nevoile in parcare, pe langa blocuri! E inacceptabil domnilor “edili”. Ori luati masuri! Ori luam noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.