Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Peste 1.600 de forţe de ordine, mobilizate la Satu Mare de Paşte

videoconferinta paste 4Joi, 09.04.2015, în sala mică a Palatului Administrativ, prefectul judeţului dr. Eugeniu Avram şi şefii structurilor teritoriale ale M.A.I, respectiv reprezentanţii instituţiilor publice deconcentrate cu responsabilităţi în gestionarea bunei pregătiri, organizări şi desfăşurări a Sărbătorilor Pascale au participat la videoconferinţa susţinută de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea.

Această şedinţă în sistem videoconferinţă a fost convocată în vederea prezentării măsurilor de ordine şi siguranță publică ce se impun în perioada Sărbătorilor Pascale. În judeţul Satu Mare, în această perioadă vor fi mobilizaţi un număr de 160 de jandarmi, 815 cadre din toate serviciile Inspectoratului Judeţean de Poliţie, 518 lucrători ai Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră şi 166 de cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare.

Prefectul dr. Eugeniu Avram a cerut conducătorilor acestor instituţii vigilenţă, implicare şi o bună colaborare instituţională pentru a evita producerea unor incidente în perioada Sărbătorilor Pascale.

Sursa: Prefectura Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.