Proiect strategic de modernizare a drumurilor. Vezi harta

20 aprilie 2015 | 2 comentarii

Zamfir Ciceu, Adrian Stef (11)Preşedinţii Consiliilor Judeţene din Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Sălaj şi Satu Mare s-au întâlnit astăzi în Palatul Administrativ, în cadrul Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) Nord-Vest, aprobând un proiect care vizează modernizarea mai multor tronsoane de drumuri judeţene printr-un proiect strategic la nivelul regiunii.

În cadrul întâlnirii, Zamfir Ciceu, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, a devenit noul preşedinte al CDR, fiind secondat de Adrian Ştef, vicepreședinte.

În cadrul reuniunii, membrii CDR Nord-Vest au aprobat Planul de Dezvoltare Regională Nord-Vest 2014-2020 şi proiectul strategic regional de transport „Transilvania Nord”. Acest proiect strategic prevede modernizarea a 601 km de drumuri judeţene din cele şase judeţe, având o valoare estimată de 204 milioane euro.

Adrian Ştef a spus că din judeţul Satu Mare sunt incluse două sectoare: Satu Mare – Borleşti având o lungime de 40 km, ce face o legătură spre Maramureș şi Beltiug – Dobra – Hurezu Mare – Corund – Bogdand – Hodod – 37 km, cu legătură spre județul Sălaj.

Proiectul urmează să primească finanţare după lansarea noii sesiuni de finanţare 2014-2020 prin Programul Operaţional Regional. Pentru noua strategie ADRNV are un buget de 661 milioane euro, faţă de 521 cât a fost în vechea sesiune. 

harta drumuri modernizare adrnv

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (2)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. alt zeusz spune:

  Bai limbricilor,deci mesaju’ este: usl traieste?! Tot faceti harti,tot aburiti oamenii,nu ati avut timp de 3 ani sa faceti ceva! Acum freaca cutitul pe os,la anul sunt alegeri si ati pus-o de o manarie,cum sa prostiti oamenii! Nu ne mai puteti pacali,voi astia care veniti din usl,TREBUIE sa plecati,care pe unde,vorba lu’ ponta,cum o vrea DNA! Asa ca ciocu’ mic si joc de glezne. In noiembrie a fost faza prima,urmeaza faza 2-a,cu si mai mari surprize,sau in inconstienta voastra NU credeti?

 2. ******* spune:

  Draghe zeusz, postak care face pe ungurul, nu are la el fantezie!
  Io nu știu dake USL trăiește dar stiu că deja PNL e gata mort!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest