Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Rotaract pentru sănătate. Cros prin centrul orașului, în 10 mai

rotaract crosClubul Rotaract Satu Mare va desfășura în data de 10 mai, ora 13:00, un proiect prin intermediul căruia se aduce un plus vieții și sănătății locuitorilor județului Satu Mare.

Proiectul constă într-un cros în municipiul Satu Mare, pe o distanță acceptabilă pentru toată lumea, cu început și final pe platoul din Piața 25 octombrie. Traseul va fi: Piața 25 Octombrie – Pasajul Corneliu Coposu – Sens giratoriu – Blv 1 decembrie – Blv Vasile Lucaciu – Blv Transilvania – Piața 25 Octombrie. La începutul și sfârșitul crosului vor avea loc mici instruiri cu privire la o încălzire corectă, acordare de prim ajutor, necesitatea sportului în viața cotidiană.

La acest eveniment sunt invitați alături de Rotaract cât mai multe companii mari și agenți economici indiferent de dimensiunea lor, care să dea un exemplu de viață echilibrată, care să demonstreze prin exemplul propriu că sportul este o necesitate.

Scopul proiectului este de a aduce un plus comunității locale din punct de vedere al dotărilor sportive și accesului la sport pentru cei tineri și cei mai în vârstă. Știm că o minte sănătoasă poate crește doar într-un corp sănătos, așă că ne dorim să oferim această posibilitate și altora.  Vor putea să își aducă aportul, atât fizic cât și financiar și cetățenii iubitori de mișcare, prin donații modice înaintea începerii crosului. 

Sursa: Rotaract Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.