Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

Sărbătoare la Asociația Stea. Sătmărenii sunt invitați la „Ziua Porților Deschise”

descărcare (3)Asociația Stea își deschide porțile vineri, 24 aprilie între orele 10.00-16.00, pentru sătmărenii care doresc să participe la o serie de activități, concursuri și ateliere pregătite de către echipa Stea pentru o zi specială în care împreună cu prietenii, partenerii, voluntarii, beneficiarii și toți cei care ne sunt alături, dorim să ne bucurăm de realizările din ultimul an și să punem în valoare principiile și convingerile care stau la baza acțiunii noastre de mai bine de 10 ani.

Programul zilei va începe la ora 10.00 cu o conferință de presă în cadrul căreia va fi prezentat raportul anual 2014 al asociației noastre.

Concursuri cu premii, activități pentru copii și adulți de toate vârstele și multă voie bună

“Ziua Porților Deschise” se adresează în egală masură copiilor, adulților și publicului larg care dorește să să afle mai multe despre activitatea Asociației Stea și totodată să petreacă momente vesele încercând diferitele surprize pregătite împreună cu o echipă de 15 voluntari francezi cu experiență în domeniul animației socio-educative. Cu această ocazie, în curtea Asociaţiei dar și în centrul de zi se vor organiza ateliere de creație, jocuri, concursuri cu premii, atelier de face-painting și alte activități distractive la care sunt invitați să participe cât mai mulți sătmăreni.

Acțiunea de vineri va oferi și prilejul descoperirii activităților pe care echipa educativă le desfășoară zilnic pentru cele 293 de persoane vulnerabile care beneficiază de diferite servicii sociale și de bază oferite de asociație, precum cele ce asigură implicarea tinerilor în programul de terapie ocupațională prin horticultură în grădina și solarul din curtea asociației, dar și îndemânarea acestora la atelierele de creație.

Sătmărenii care nu au reușit până acum să treacă pragul Asociației Stea sunt așteptați cu mare drag să descopere locul în care implicarea, grija pentru cei din jur și convingerea că o lume mai bună este posibilă, combinate cu educație și multă muncă, duc la schimbarea unor destine și construirea unui viitor mai bun.

„Ziua Porților Deschise” se desfășoară în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate” implementat în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare, Poliţia Locală a municipiului Satu Mare şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor în perioada 16 mai 2014 – 30 aprilie 2016. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul programului Fondului ONG în România  (www.fondong.fdsc.ro).

Sursa: Asociația Stea 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.