Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Se fac înscrieri la Tour de Tur

tour de tur (3)Doar o lună a mai rămas până la al X-lea Tour de Tur. În data de 23 mai va avea loc ediția jubilară a concursului Tour de Tur organizat de Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare.

Pentru a participa este necesară înregistrarea participanților! Înscrierea se poate face la locul concursului, în data de 23 mai între orele 8:00 și 9:30, sau participanții care sunt hotărâți pot să se pre-înscrie.

Pre-înscrierea se poate face:

  • la biroul SCA – SM (str. Tudor Vladimirescu, nr. 9, biroul 10) între orele 9:00 și 16:00 în zilele lucrătoare
  • în magazinul de biciclete Loui’s Bike (str. Avram Iancu, nr. 19,) în programul de lucru
  • în cafeneaua Red Hat (B-dul Ion C. Brătianu, nr.: 3) în programul de lucru
  • în pub-ul Back Door (str.: Vasile Lucaciu, nr.: 2) în programul de lucru, sau
  • online pe pagina de web www.tourdetur.ro

Pagina web conține un formular și un îndrumar, care trebuie citit cu atenție. În cazul înscrierii online, înregistrarea participantului se consideră completă numai când taxa de înscriere a ajuns în contul bancar al SCA – SM.

Pre-înscrierea se închide în data de 21 mai, ora 11:00!

Taxa de înscriere în cazul pre-înscrierii este 30 de Ron pentru participanții sub 18 ani și 35 Ron pentru adulți. În cazul înscrierii la fața locului taxa de înscriere este de 40 Ron pentru minori și 45 Ron pentru adulți.

Este important de reținut, că pentru o organizare profesională organizatorii limitează numărul participanților la 200 de concurenți! Concursul este deschis tuturor persoanelor care au împlinit 14 ani și acceptă regulamentul concursului.

Este o noutate în istoria competiției Tour de Tur, că se va organiza și un concurs-circuit. La concursul TdT Lake Race pot participa echipe formate din patru persoane. TdT Lake Race este un program alternativ pentru cei care nu vor să concureze tradiționalul Tour de Tur, dar totuși vor să participe într-un concurs ciclist în aer liber. Regulamentul concursului de echipă se va putea consulta pe site-ul www.tourdetur.ro. În cazul concursului-circuit este necesară înscrierea, care se poate face la locul concursului între orele 10:30 și 11:00 sau pe site-ul concursului Tour de Tur. Înscrierea online în concursul TdT Lake Race se poate face începând cu data de 30 aprilie.

Pentru iubitorii de natură, care nu vor să concureze în niciuna dintre concursurile organizate, va fi organizată tradiționala excursie ciclistă ghidată. Pe parcursul excursiei participanții vor cunoaște valorile naturale și peisagistice ale Ariilor Protejate „Râul Tur”.

Organizatorii doresc o pregătire cât mai plăcută concurenților!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.