Ţânţaş cere 5 milioane euro pe hotelul Dacia

22 aprilie 2015 | 13 comentarii

dacia hotelFamilia Țânțaș a transmis Primăriei Satu Mare o ofertă prin care cere cinci milioane de euro pentru vânzarea hotelului Dacia, a anunţat astăzi primarul Dorel Coica.         

“Ne-au înaintat şi nouă oferta de a vinde hotelul la preţul de cinci milioane euro. Întâi trebuie să se adreseze Ministerului Culturii pentru că ei au dreptul de preempţiune, fiind clădire istorică, după care să se adreseze Consiliului Judeţean că au aceea secţie de cultură, după care să ni se adreseze şi nouă. Probabil au trimis la toate cele trei entităţi şi aşteaptă răspuns. Eu am dat juridicului să vedem foarte foarte clar dacă merită să intrăm sau nu. Deocamdată noi pornim un proces împotriva dânşilor să vedem dacă ne recuperăm acele daune morale pe care le-a cauzat prin degradarea clădirii, este o sumă de vreo 770.000. Ne recuperăm acei bani şi pe urmă stăm la discuţii, deocamdată vrem să ne recuperăm acei bani constataţi de expertiză. Dânsul probabil o s-o conteste”, a afirmat primarul.

 Urmează să poarte discuţii şi să se ia o decizie în privinţa acestei oferte.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. satmarean spune:

  Felicitari primarului Coica pentru modul in care incearca sa spele prejudiciul creat de Imyes si Sabo prin vanzarea hotelului.

 2. adrian spune:

  EsTE CEA MAI MARE TEAPA IMOBILIARA DIN SATU MARE MARCA COICA DOREL COSTEL.CUM SA DAI 5 MIL DEE EURO UNOR EXCROCI,SA SE REZILIEZE CONTRACTUL SI SA SE IA GRATIS INAPOI DAR SPAGA ESTE PE MASURA .LA PUSCARIE COICA LA PUSCARIE.

 3. cetatean spune:

  Ce oameni există Coica s a luptat si pentru Filarmonică să o recupereze si pentru hotel si este acuzat de aceste lucruri?

 4. alava spune:

  adica 5 milioane cladirea + 3 pentru reabilitare si punere la punct.

 5. Fuctionar public spune:

  Astia sunt baieti destepti din energie (pocaiti).

 6. gheorghe spune:

  Sa-i dea cei care au vândut ilegal hotelul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest