Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Un Jeep din Satu Mare a lovit două mașini și a strivit un pieton în Cluj VIDEO

accidentpietonsmurdUn Jeep condus de un tânăr din Satu Mare a lovit două mașini și a strivit un pieton, sâmbătă seara, pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Cluj Napoca.

”Un bărbat de 22 de ani din Satu Mare conducea un autoturism pe direcția strada Unirii – Piața Cipariu, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile detrafic a pierdut controlul asupra volanului și a lovit două autoturisme. Din accident a rezulat rănirea ușoară a unui bărbat de 30 de ani care a fost surprins între cele două mașini parcate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, citată de stiridecluj.ro.
Victima a fost transportată la UPU Cluj pentru îngrijiri. Poliția l-a testat pe șoferul vinovat, dar acesta nu consumase băuturi alcoolice.
Martorii susțin că șoferul din Satu Mare a trecut de sensul giratoriu și trecerea de pietoni de lângă stația de autobuz, dar apoi a intrat direct pe sensul opus de circulație, lovind cele două mașini parcate, un Volvo și o camionetă.
Bărbatul de 30 de ani se afla între cele două mașini și voia să traverseze strada. El a fost surprins în urma impactului și a suferit răni ușoare.
Ziarul Clujean scrie că de fapt pietonul ar fi grav rănit, victima s-ar zbate între moarte şi viaţă şi ar putea rămâne fără picioare din cauza loviturii puternice.

 

Un comentariu

  1. Anonim Răspunde

    Cine altcineva poate fii? Decât un pui de osan de bani gata, cu IQ minim, fãrã simţ de raspundere.şi acuma încearcã sã-l scoatã de la belea pãrinţi, aşa puiu nu se învaţã niciodata. Oricum macar platesc financial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.