Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Un șofer băut a avariat o mașină în Cămârzana

accidentJoi, în jurul orelor 21.50 , pe DJ 109k, în  localitatea Cămârzana, judeţul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier soldat cu avarierea autoturismelor implicate.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că un tânăr în vârstă de 25 de ani a condus autoturismul marca Volkswagen iar pe fondul conducerii imprudente a acroşat autospeciala marca Dacia condusă regulamentar din sens opus.

În urma evenimentului a rezultat avarierea uşoară a celor două autoturisme.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului autoturismului Dacia, rezultatul a fost negativ, iar în cazul celuilalt conducător auto, aparatul a indicat o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lui Grigore D. i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.