Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Accidente soldate cu pagube materiale și o persoană rănită ușor

descărcareÎn cursul zilei de vineri, 8 mai, în jurul orelor 12.30, în Satu Mare, pe strada Martirilor Deportaţi, la intersecţia cu strada Bujorului a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Din cercetările la faţa locului, poliţiştii rutieri sătmăreni au stabilit  faptul că L. Maria, din  Turţ,  conducând autoturismul  pe strada Martirilor Deportaţi,  la intersecţia cu strada Bujorului, nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Cedează trecerea”  şi a intrat  în coliziune cu un autoturism, care circula regulamentar pe strada Bujorului, proiectându-l într-un imobil de pe strada Martirilor Deportaţi.

Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negative. Faţă de conducătorul auto responsabil de producerea evenimentului rutier s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere şi  fost sancţionat contravenţional .

Sâmbătă, în jurul orelor 17:19, poliţiştii oraşului Negreşti Oaş, au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgenţă  112 de către G. Gheorghe de 56 ani din Coca, despre faptul că pe strada  I.Creangă din Negreşti Oaş a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetările de la faţa locului poliţiştii rutieri negreşteni, au stabilit faptul că G. Gheorghe, conducând autoturismul marca Renault, pe direcţia Bixad-Negreşti Oaş, a efectuat manevra de depăşire a unei coloane auto şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkwagen Golf, condus de către o femeie de 51 ani  din Negreşti Oaş, care efectua manevra de viraj la stânga.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a pasagerei din autoturismul marca Renault.

Cei doi conducători au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea  de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.