Adrian Ștef l-a primit pe Balog Zoltán, ministrul Guvernului Ungar pentru resurse umane

8 mai 2015 | 7 comentarii

DSC_0015Vineri, 08 mai preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef l-a primit pe Balog Zoltán, ministrul Guvernului Ungar pentru resurse umane. La întâlnire au fost prezenţi şi membrii UDMR Satu Mare. În cadrul reuniunii s-a discutat despre importanţa autonomiei, dezvoltarea infrastructurii rutiere, sănătate, importanţa energiei ecologice şi despre importanţa îmbunătăţirii situaţiei sociale.

Adrian Ștef, președintele Consiliului Judeţean a afirmat, că în cadrul Zilelor Judeţului Satu Mare se va semna protocolul de înfrăţire dintre cele două judeţe-judeţul Satu Mare şi judeţul Szabolcs-Szatmár-Bereg, fapt care dovedeşte  buna colaborare între cele două judeţe. Cele două judeţe lucrează împreună pe nenumărate proiecte, de ex. modernizarea infrastructurii rutiere. Din punct de vedere turistic, s-au modernizat drumuri care trec peste graniţă.

Adrian Ştef a mai adăugat, că se va moderniza drumul spre Casa memorial al lui Ady Endre, care prin grija Consiliului Judeţean Satu Mare a fost restaurată.

Vizita ministrului Balog Zoltan, este dovada importanţei judeţului nostru.

La finalul întâlnirii, preşedintele CJ Adrian Ştef i-a invitat pe membrii delegaţiei din Ungaria la Zilele Judeţului Satu Mare.

Sursa: Consiliul Județean Satu Mare

Etichete: , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. cergo spune:

  Poi normal că doar are cetățenie maghiară si i a transmis ordinele de la Budapesta.

 2. Florin GAL spune:

  Pt ca primăria (Coica) organizează in Satu Mare târgul “Produs de Cluj”… iar prostul Stef, PARDON… MICUL Stef nu este in centrul atentiei, a INVENTAT acest Adrian Stef (TREI FACULTATI INTR-UNA SINGURA) inca odată un motiv de a se poza…si l-a invitat pe STRAINUL asta (de neam si țară) Balog Zoltan…
  Ți-ai atins scopul inca odată NARCISISTULE!

 3. cetatean spune:

  STEF ESTE O GAINA PROASTA.

 4. satmarean spune:

  Adrian Stef să -şi de demisia urgent pentru activitatea lui infractionala….

 5. penibiliceanu spune:

  resurse umane? stef, iti cauti de lucru?

 6. szatmarean spune:

  Voi ati scris ca Stef are televiziunea lui pe care a cumparat de la ionescu pe numele lui Rentea la care i-a pasat si Folda Securitate. Atunci de ce va mai chinuiti sa-i faceti imagine? Cit va plateste?

 7. brighinuda spune:

  stef nu trebui sa isi dea demisia pt.k are un proces la curtea suprema a justiei pentru incompatibil si conflict de interes cu folda si ca persoana fizica autorizata si o sa fie demis si poate condamnat. de aia fura cit mai e pe functie. este o chestie de zile sau de saptamini daca JUSTITIA isi face datoria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest