Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Arcașii din trei țări s-au întrecut la Căpleni

463Sâmbătă, 23 mai, pe terenul de fotbal din localitatea Căpleni a avut loc ”Întrecerea arcaşilor”, ediţia a II- a, o competiţie internaţională organizată de Asociaţia Sportivă Corvus Regia din Carei în parteneriat cu Primăria Căpleni, Primăria Carei, Direcţia de Cultură şi Sport Carei şi Centrul de Promovare a Turismului Cultural “Grof Károlyi”.

Acest eveniment s-a bucurat de o prezență mai numeroasă față de ediția precedentă concurând anul acesta 37 arcași din trei țări (România, Ungaria și Slovacia). Concursul a fost împărțit în două runde, prima constând în 6 ținte de dibăcie, iar a doua rundă a fost tematică, unde arcașii au trebuit să nimerească anumite zone de pe 6 ținte pictate.

Atât participanții cât și spectatorii au avut parte de vreme bună și distracție pe cinste. La acest concurs și-au făcut prezența și doi meșteri constructori de arcuri: Molnár Sándor și Szalóki István care și-au pus la dispoziție arcurile și săgețile doritorilor.

La sfârșitul întrecerii, în ciuda vântului puternic, Mónus József a ținut o demonstrație publicului trăgând la țintă mică la o distanță de 165 respectiv 200 de metri cu arc fabricație proprie.

Sursa: Direcția de Cultură Carei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.