Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Asfaltarea străzii Cornetului din Negrești-Oaș, finalizată

strada Morii 1Încă o stradă importantă din Negrești-Oaș, strada Cornetului, a fost asfaltată din fonduri europene, lucrările de modernizare continuând în ritm alert și pe alte străzi din oraș.  Pe strada Cornetului au fost reabilitate rețelele de apă și canalizare, după care a fost modernizată complet.

”Am avut o lucrare foarte grea pe strada Cornetului din cauza problemelor care s-au ivit pe parcurs și a disconfortului creat pentru cetățenii care locuiesc în zonă. Sunt bucuroasă că am reușit să finalizăm această investiție importantă, iar rezultatul mulțumește pe toată lumea. Vom continua în ritm alert lucrările și pe celelalte străzi, în măsura în care finalizăm investițiile la rețelele de apă și canalizare”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Tot în aceste zile a început asfaltarea străzii Morii, pe tronsoanele str. 1 Iunie – str Vrăticel și tronsonul str Vrăticel- str Unirii. Pe strada Morii – tronsoanele Oașului – 1 iunie, 1 Iunie – Vrăticel, Vrăticel – Unirii, Unirii – Livezilor – au fost reabilitate și/ sau extinse rețelele de apă și canalizare din fonduri europene şi buget local, dar și din fonduri ale operatorului Apaserv – tronson Unirii – Livezilor, și se lucrează la modernizarea străzii din fonduri europene. Tronsonul Unirii – Livezilor a fost deja asfaltat.

 În cadrul aceluiași proiect au fost modernizate deja străzile Vrăticel, Unirii 1 și Valea Cerbului, iar în acest moment se lucrează pe străzile Unirii II, Oașului și Morii. Pe toate aceste străzi au fost reabilitate și extinse și rețelele de apă și canalizare.

În paralel, Primăria Negrești-Oaș are în program modernizarea altor 19 artere din oraș din fonduri atrase prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Astfel, în acest moment se lucrează pe străzile Pieții, Moților, Primăverii și Viitorului.

În cadrul acestui proiect vor fi modernizate următoarele străzi: strada Moților (tronson Ion Creangă – str. Turului), DC 11 – str. Turului (tronson str. Victoriei – str. Dumbrava), Primăverii, Viitorului, Pieții, Arenei, 1 Iunie (tronson str. Moților – str. Plopilor), 1 Iunie (prelungire str. 1 Iunie – str. Pădurii), Crizantemelor, Salcâmilor, Mihai Viteazu, Moților (tronson str. Turului – str. Salcâmilor), Livezilor, Tudor Vladimirescu, Pădurii, Borcutului, Vâltori și Tineretului, dar și strada Morii și strada Șoferilor din Tur.

Sursa: Primăria Negrești Oaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.