Au început Zilele Orașului Satu Mare 2015. Gașca Zurli a adunat mii de copii (FOTO& VIDEO)

29 mai 2015 | 14 comentarii

Zilele Orasului Satu Mare, Gasca Zurli (300)Filarmonica Dinu Lipatti și Gașca Zurli au adus în P-ța 25 Octombrie mii de sătmăreni care au asistat la deschiderea oficială a manifestărilor dedicate Zilelor Orașului Satu Mare 2015. Pentru prima dată în istoria manifestărilor deschiderea oficială a fost făcută cu Imnul național, intonat de componenții coralei preoțești Arhanghelii a Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului alături de instrumentiștii Filarmonicii Dinu Lipatti.

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a declarat deschise manifestările de Zilele Orașului, ediție care se anunță una ”incendiară”. ”Timpul este unul după sufletul primarului, adică vom avea trei zile de vreme frumoasă pentru a sărbători împreună Zilele Orașului Satu Mare. Avem un program spectaculos, dar vă anunț de pe acum că la anul vom avea o ediție omagială, vom sărbători 20 de ani de Zilele Orașului. La mulți ani Satu Mare și Dumnezeu să binecuvânteze municipiul Satu Mare”, a declarat primarului Coica, sătmărenilor.

O micuță adorabilă, pe nume Daria, a invitat pe scena principală din P-ța 25 Octombrie, Gașca Zurli, invitație mult așteptată de miile de copii prezenți. Nerăbdători, mii de princhidei însoțiți de părinți, bunici și prieteni au ovaționat urcarea trupei Zurli pe scenă. Gașca Zurli le-a oferit micilor spectatori sătmăreni un spectacol de neuitat, melodiile fiind cântate împreună cu ardoare și chiar cu multă conștiinciozitate din partea copiilor.  Mai mult, primarul Dorel Coica împreună cu membrii trupei Zurli și miile de copii au cântat și dansat pe bine cunoscuta melodie ”Am o casuță mică”, și putem spune că ”a accelerat și a ținut pasul” cu brio. 

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (14)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. shrek spune:

  Shrek nu era verde?

 2. Bálint spune:

  COJAC mă bohocule :)) esti un mare dobitoc a orasului!!!

  • satmarean spune:

   Domnule Ballint frustrarea şi invidia care va oes pe urechi se vede de la o posta.nu mai castigati alegerile pe criterii etnice va bate Coica fara probleme.

  • petrica spune:

   Bai dispareti urgent am vazut cu toti ce a ti facut 8 ani .ne am saturat de aerele voastre expirate.

  • Florica spune:

   Ma Ballint da cand va strangeti voi si distrugeti parcul Romei de zilele Partium si alte nefericite zile ale voastre cum e?

 3. romăn spune:

  …. strănge toți consilierii şi plecați in campia Panonică.Nu este aici nici tara voastra nici orasul vostru nu va suportam nu a-ți facut nimic 8 ani in administratie udmr ista deci ar trebui sa va simtiti si sa plecati.

  • contribuabil spune:

   Cetăţene, European!
   Acum, în ce măsură te simţi patriot exprimat în procente?

  • escape spune:

   Noi am fost aici de sute de ani, vezi dovada cladirile, bisericile noastre de sute de ani. Voi ati venit de cateva decenii si aveti gura mare. Ciocu mic si mars la mititei !

  • Bálint spune:

   :)) bai barátom, si tu ai lipsat cand a dat lectii de istorie… Boule ce esti impreuna cu Cojac si cu Stef!!!

 4. unu spune:

  bravo primare!
  asa ajungi la sufletul oamenilor!!

 5. ... spune:

  Paine si circ !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest