Ultima actualizare: azi, 11:58

Locale

”Baciu” de la Cargo, la standul PortalSM: Mi-a fost dor de Satu Mare

Baciu la PortalSM (12)Adrian Igrișan (Baciu) solistul trupei Cargo a făcut astăzi o vizită la expoziția Fabricat în Satu Mare, și s-a oprit la standul PortalSM, acodându-ne un interviu în exclusivitate.

Solistul trupei Cargo ne-a spus că i-a fost dor de Satu Mare, iar sătmărenii nu sunt doar fani, ci prieteni pe viață.  După aproximativ trei ani,  Cargo va susține un nou concert, trupa fiind ambasadorul RoREC în România, campanie intitulată sugestiv  ”Recycling ROCKS!”.

A fost o perioadă când am venit foarte des la Satu Mare, și de atunci ne-am legat niște prietenii pe viață. Satu Mare e pe sufletul nostru”, ne-a spus Baciu.

În această seară Cargo aduce publicului sătmărean și piesele noi ale trupei, dar ”concertul depinde de oamenii care vor fi în fața noastră, pentru că publicul dictează, cântăm după cum rezonează publicul cu noi”.

În prezent, membrii trupei Cargo lucrează la un DVD, după care vor lansa următoarele două piese. ”Nu facem un disc, pentru că nu se mai vinde. Și atunci am zis că decât să forțăm oamenii să asculte muzica la o rezoluție mică, cu download din tot felul de surse, mai bine lansăm noi niște piese și le dăm la calitatea pe care ne-o dorim. Este mult mai decent așa. După ce se vor aduna piese de un album, cu siguranță îl vom lansa pentru colecționari”, a mai spus Adrian Igrișan.

Fiecare concert la trupei Cargo este o surpriză inclusiv pentru ei nu doar pentru fani, așa că în această seară, iubitorii muzicii rock sunt așteptați la concert, de la ora 19:30, în P-ța 25 Octombrie.

Baciu la PortalSM (6)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.