Coica îi trimite pe UDMR-iști să facă un lanț viu în jurul Crasnei

29 mai 2015 | 24 comentarii

sedinta Primarie (36)Primarul Dorel Coica le-a dat replica astăzi consilierilor UDMR și deputatului Kereskenyi Gabor, după ce aceștia l-au acuzat de indiferență față de sătmărenii afectați de inundații.

Am văzut că ieri domnul Kereskenyi ca și un social democrat autentic a fost îngrijorat împreună cu echipa dânsului de faptul că iese Crasna și totuși în oraș se manifestă Zilele Orașului. Nu avem incidente, nu avem victime, am intervenit și nu era un motiv să anulăm această sărbătoare pe care o așteaptă sătmărenii de anul trecut. Îmi pare rău că nu putem da curs invitației sale de social democrat să oprim această manifestare, dar i-am propus ca împreună cu echipa dânsului de la UDMR  să facă un lanț pe malul râului Crasna, să se ia de mână, să pândească apa și când văd că iese la suprafață să o trimită înapoi, că dânșii au mare putere”, a declarat Dorel Coica.

Referitor la problema imobilului de pe strada Clujului, din cartierul Funcționarilor, primarul a afirmat că-l va da în judecată pe consilierul Butka Gergo pentru afirmațiile discriminatorii pe care le-a făcut, atât în conferința de presă cât și în ședința de Consiliul Local. În acel imobil, primarul intenționează să ducă familii de pensionari care și-au pierdut casa.

Colegii mei o să scoată exact declarația și o să facă o plângere împotriva dânsului pentru discriminare. Acolo unde am vrut să reabilităm, am vrut să trimitem niște familii de pensionari care și-au pierdut casa, dar dacă domnul Butka insistă, și eu știu că este insistent, o să aducem câteva familii de pe Ostrovului cu 7-10 copii”, a spus primarul.

În altă ordine de idei, primarul Coica este supărat pe faptul că din inițiativa UDMR, s-a trezit cu locuitorii de pe b-dul Octavian Goga cerând despăgubiri pentru lărgirea carosabilului la două benzi.

Domnul Butka, strategicul UDMR-ului, și candidatul nr. 1 de primar și viceprimar, s-au dus și au discutat cu acei cetățeni și ne-am trezit cu ei la noi și ne-au propus să îi expropriem și să le dăm pe cele 5-6 case 2,5 milioane de euro. Eu nu pot să îmi permit să dau din bugetul local, din banii cetățenilor, 2,5 milioane de euro, pentru că vor ei”, a mai afirmat Coica.

Primarul consideră că cei de la UDMR sunt supărați că nu știu dinainte ce se va întâmpla în Satu Mare, iar despre activitatea clubului Olimpia, Coica a replicat că va scoate la iveală toate sumele cheltuite pe CSM Satu Mare, în perioada în care actualul deputat Kereskenyi Gabor era lider al clubului sportiv.

Dacă ei tot critică toată activitatea clubului Olimpia, noi am scos toată documentația cheltuielilor pe care le-a făcut CSM-ul în timpul când Kereskenyi era mare lider la clubul sportiv. Vreau să vă arăt că acea sumă pe care o cheltuiau ei atunci, noi o cheltuim pentru opt performanțe. Ei au cheltuit acei bani doar pentru jucătoarele de culoare, că erau o pată plăcută pe harta municipiului Satu Mare. O să scot și eu absolut tot ce știu și materiale și tot și atunci facem o dezbatere publică, dacă tot ne luptăm cu sabia”, a încheiat primarul Dorel Coica.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (24)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. gogu spune:

  Consilierii udmr sunt săriti de pe fix.

 2. huja viorel spune:

  Cainii latra caracana trece.Felicitari domnule Coica.

 3. dani spune:

  Butka trebuie dat in judecata pentru declaratiile iresponsabile la adresa romilor.

 4. AR TREBUI SA LE LEGE UN PIETROI DE GAT SI SA-I ARUNCE IN CRASNA!!!BORATURILE DRACU DE UDMRisti!!!

 5. oli spune:

  Coica are dreptate consilierii udmr nu au facut nimic decat sa voteze contra tuturor hotararilor propuse de primar .

 6. jula spune:

  NE AM SATURAT DE ACESTI CONSILIERI CARE NU FAC NIM8C PENTRU ORAS.CIOCU MIC.

 7. roman spune:

  Să-şi dea drumul pe Crasna pana in ungaria.

 8. iuliu spune:

  Da ce frumoase sunt domnule Gabor zilele Partium şi zilele familiei din parcul Romei?Acolo merită investiti bani dar la zilele orasului nu.

 9. gigi spune:

  O întrebare pt coi ca,la care oricum nu răspunde :ai fost nene coi ca impreuna cu giurca in franta,drept multumire pt ca ai permis amplasarea unei bodegi de lemn pe platou ,lângă mag. Somesul? Numele ei este Bogdana?Stiu ca nu primesc raspuns,dar revin cu detalii ,picante.astept raspuns.

 10. gigi spune:

  Nene coi ca,este adevărat ca ai fost cu giurca in franta drept multumire ca ai dat autorizarie pt cocioaba de lemn de pe platou?Numele Bogdana iti spune ceva?Stiu ca nu o sa răspunzi,dar am încercat si eu.revin cu detalii.

 11. Arpad Eslari spune:

  Esti un mare taran se vede de la o posta !!!!!!INTELIGENTULE !!!

 12. Nemeth spune:

  Frumos … pt asta si io ma bag la urmatoarea vot

 13. duna spune:

  Coica nu a intrat in politica ca se imbogateasca asa cum au facut cei care te au pus sa scrii domnule gigi.

 14. cetatean spune:

  Va lipseste seriozitatea consilierilor.O sa devontati anul viitor pentru activitatea voastra .

 15. Pinkovai Joze spune:

  toti ar trebui sa dea cu parere unde sa nascut bunicul lui si acolo sa fie baiat destept.

 16. functionar public spune:

  Nu va lasati d-le primar… candva acesti consilieri au avut in mana fraiele orasului..si n-au facut nimic.Fiecare sa-si vada de functia si de atributiile sale…

 17. Attila Hutton spune:

  Domnilor mai mult respect , unul fata de celalalt ca doara convietuim in acest oras toti , iar daca pina acolo fiecare are ce matura in ograda lui.

 18. baba novac spune:

  Opaaaa, coica-i disperat dindu-si seama ca s-a facut de cacao in 3 ani :) cat despre csm… In vremuri a fost performanta, azi 0 barat!

 19. udmr spune:

  S-a pisat dorel pe tuluipanul vostru si nu va bagat translator la zilele orasului,deacea s-a umflat gulasul in voi!!!?:))))

 20. Cata Manelistul dak crasna ar distruge casa si ograda ta nu ai mai vorbi asa! Nu uita "Daca taceai filozof ramaneai"

 21. Claudiu Pop spune:

  Dorogi Krisztina lasa ca nu gandeste asculta manele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest