Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Crimă șocantă în județul Satu Mare. Părinți uciși de unicul copil (FOTO)

crima3UPDATE, ora 17:00 – Inspectoratul Județean de Poliție și Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare au transmis un comunicat comun de presă privitor la crima șocantă de la Giungi.

La data de 24 mai, ora 6.30 poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că, pe raza localităţii Giungi, judeţul Satu Mare, ar fi avut loc un omor.

 La faţa locului s-a deplasat echipa complexă de cercetare formată din procuror, poliţişti şi medic legist, iar din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri, Marcel N. le-ar fi aplicat părinţilor lui, lovituri repetate cu un obiect tăietor-înţepător, provocându-le leziuni care au dus la decesul acestora.

Cadavrele părinților Alexandru N. şi Eugenia N. au fost ridicate în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii  de omor calificat.

Cercetările continuă sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

O crimă șocantă a avut loc în această dimineață, în localitatea Giungi. Un bărbat în vârstă de  36 de ani și-a omorât ambii părinți și apoi l-a anunțat pe preotul satului de fapta săvârșită.

Dubla crimă a fost anunțată de preot care a sunat la 112, la fața locului prezentându-se șeful de post al comunei Beltiug. Părinții bărbatului erau amândoi morți, tatăl în casă, iar mama pe prispa casei. Femeia era dezbrăcată și acoperită cu frunze de nuc, iar mâinile întinse pe o scândură ca și cum ar fi răstignită. Pe piept avea așezată o icoană.  Părinții bărbatului, tatăl de 71 de ani și mama în vârstă de 65 de ani au fost uciși cu bestialitate de unicul copil al familiei.

Vecinii știau de multiplele scandaluri în familia Nagy, bătrânii fiind deseori bătuți de Marcel Nagy, care din spusele vecinilor, se schimbase după divorț, era extrem de violent și își teroriza părinții. Tatăl bărbatului era paralizat și avea multiple suferințe.

Beat fiind, Marcel Nagy a fost încătușat și ridicat de Poliție.

Vom reveni cu detalii.

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro

crima2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.