Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Doi sătmăreni cercetați pentru contrabandă de țigări

descărcare (5)Ieri, 26.05.2015, poliţiştii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au identificat și oprit în trafic pentru control, pe raza localităţii Drăguşeni, jud. Satu Mare, două autoturisme marca Volkswagen Golf, înmatriculate în acelaşi judeţ.

În primul autoturism condus de către Vasile P. de 38 de ani, domiciliat pe raza jud. Satu Mare, poliţiştii de frontieră au observat mai multe pachete cu ţigări ascunse în bancheta din spate, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii şoferului împreună cu maşina la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Tot în bancheta din spate şi-a ascuns ţigările şi sătmăreanul Florin C. de 27 de ani, şoferul celui de-al doilea autoturism.

În urma inventarierii ţigărilor descoperite în ambele maşini, a rezultat cantitatea de 598 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 2.700 lei.

Drept urmare, cei doi sătmăreni sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele două autoturisme folosite la transportul ţigărilor, au fost indisponibilizate la sediul Poliţiei de Frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Sursa: ITPF Sighetu Marmației

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.