Kereskenyi Gabor: În Satu Mare există o mafie a pompelor funebre

15 mai 2015 | 6 comentarii

Kereskenyi GaborPatronii a două firme din Satu Mare care prestează servicii funerare își racolează clienții în incinta Spitalului Vechi. Unul dintre proprietari firmelor este autopsierul Spitalului Vechi. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către deputatul UDMR, Kereskenyi Gabor.

Potrivit deputatului, cele două firme care au ca obiect de activitate servicii funerare, realizează o concurență neloială racolându-și clienții din spital, menționând că este o adevărată mafie.

Nu este normal ca una dintre aceste societăți să fie patronată de către autopsierul din Spitalul Vechi, care racolează clienți în incinta spitalului iar cealaltă firmă să aibă sediul în incinta spitalului. Din păcate acele familii îndoliate sunt convinse să accepte serviciile lor pe motiv că ei sunt angajați ai spitalului. Consider că este un lucru foarte grav pentru că ceea ce se întâmplă este o mafie a acestor două firme de servicii funerare care desfășoară aceste activități ilicite”, a declarat Kereskenyi Gabor.

Mai mult, deputatul a declarat că celelalte firme din Satu Mare au sesizat Instituția Prefectului, însă până în momentul de față nici Prefectura nu a primit niciun răspuns din partea conducerii spitalului.

Legea spune foarte clar că este interzisă prestarea serviciilor funerare în incinta unităților sanitare, ba mai mult, conform legislației intrată în vigoare, este interzisă orice fel de publicitate pentru firmele prestatoare de servicii funerare în incinta spitalelor”, a încheiat Kereskenyi Gabor.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Din pacate are dreptate dl deputat.

 2. Wertes Laci spune:

  mafia este putin spus!!!!!!!!!!!!!

 3. evare spune:

  doar acum v-ati dat seama ?
  e o practica extrem de veche… mafia se intinde pana la ridicarea banilor de inmormantare…. mai sapati ca veti afla mai multe :D

 4. mort sau viu? spune:

  Mortii cu mortii, viii cu viii. Udemeristii… cu mortii. Se vede ca ei aleg

 5. Gkloo spune:

  Si acum Kereskeny își face campanie electorală pe seama pompelor funebre? Întreb doar, nu dau cu bota :)))

 6. Dac spune:

  Foarte adevarat, singura problema este ca nu exista alternative, în SUA și nu numai, procedurile de înmormântare sunt preluate de către firme de profil, care se ocupa de toate procedurile necesare privind înmormântarea, pornind de la documentele necesare, preluare/pregătire decedat, îmbălsămare, amenajare capela, preot, pana la cele mai mici detalii, aparținătorii fac doar act de prezență. În lipsa unui cadru legal în România s-a creat o mafie în această branșa în care, cinic dar adevarat uni primesc din timp informațiile cu privire la decedați sau a celor în faza terminală iar de aici începe vânătoarea, trist dar adevărat……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest