Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

L-a amenințat cu cuțitul și i-a furat mașina

images (8)Poliţiştii Secţiei Negreşti Oaş au fost sesizaţi în data de 05 mai 2015,în jurul orelor 14.00 , prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe raza localităţii Certeze, judeţul Satu Mare un bărbat ar fi fost deposedat sub ameninţare, de cheile autoturismului de către o persoană de sex masculin, care ar fi condus autoturismul pe raza localităţii Certeze .

Poliţiştii au intervenit prompt şi au reuşit depistarea şi oprirea în trafic a autoturismului. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Gheorghe B. l-ar fi deposedat sub ameninţarea unui cuţit, pe Mircea F. de cheile autoturismului marca Dacia, iar apoi ar fi condus autoturismul cu toate că nu poseda permis de conducere. Oamenii legii l-au supus pe acesta testării cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză  se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat procurărilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş cu propunerile legale care se impun.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.