Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Neuropatia Diabetică, în atenția pacienților cu diabet

neuropatia diabetica (3)Prima ediție a întâlnirilor “Ce știm despre Neuropatia Diabetică” de la Satu Mare și a 32-a la nivel național a avut loc în 6 mai 2015 la Satu Mare. Întâlnirea a fost organizată de Societatea de Neuropatie Diabetică.

Întâlnirea s-a bucurat de un real succes, la eveniment participând în jur de 55 de persoane cu diabet zaharat și apropiații acestora.

Prezentarea Neuropatia Diabetică susținută de doctorul Szilagyi Iosif, medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, doctor în științe medicale a fost deosebit de apreciată fapt dovedit și de întrebările adresate de către pacienți, de discuțiile la obiect care au avut loc la sfârșitul prezentării. Într-o atmosferă destinsă, deschisă către pacienți doctorul Szilagyi a venit în sprijinul celor prezenți cu informații utile, în sprijinul îmbunătățirii calității vieții acestora.

Discuțiile deschise, fară limitările impuse de timpul scurt alocat consultațiilor au răspuns multor întrebări rămase fără răspuns după vizita la specialist.

Datorită răspunsului pozitiv al pacienților privind informarea pe tema Neuropatiei Diabetice, programul de educație al Societății de Neuropatie Diabetică va continua în mai multe orașe din țară.

neuropatia diabetica (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.