Prăpăd în Satu Mare. Grindină cât o nucă (FOTO&VIDEO)

25 mai 2015 | 13 comentarii
Gheata in Ghirișa

Gheata in Ghirișa

În urmă cu câteva minute în Satu Mare s-a pornit o furtună cu gheață. Orașul a fost acoperit de nori negrii, tunetele și fulgerele au preîntâmpinat prăpădul care a pornit. Ploaia cu gheață de mărimea unei nuci a lovit orașul Satu Mare, în câteva minute toate străzile fiind acoperite de gheață.

Grindina a rupt frunzele copacilor și a provocat pagube la terasele din centru. Gurile de canalizare nu au mai făcut față iar străzile au fost inundate de apă.

Imaginile sunt grăitoare asupra intensității ploii cu gheață care s-a abătut asupra municipiului Satu Mare, în plină luna mai.

 Cititoarea Lausa Csillag ne-a transmis câteva fotografii și ne-a informat că grindina a distrus tot în Ghirișa, fiind afectate acoperișurile caselor, parbrizele mașinilor, culturile agricole. Grindina a fost atât de mare încât dacă lovea pe cineva probabil îl ucidea. 

 

 

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Supermanul spune:

  Asa se intampla daca lucrezi cand ii zi de sarbatoare!!!!

 2. cetatean sm spune:

  e cam naspa reclama ptr Heineken.. :-)

 3. Am avut masina noua spune:

  Multumesc pe acasta cale celor care au dispus demolarea garajelor.

  • Unu' spune:

   Nu esti singurul!
   Nu mai bauna, daca ai avut bani de masina noua, ai CASCO si te despagubeste!
   Nu fura de la copii spatial verde, ca nu tac-tu sau ma-ta le-au construit!

   • Am avut masina noua spune:

    Sa nu crezi ca am BMW seria 7. Am un Logan achizitionat cu credit de la banca. De CASCO n-am mai avut bani. Cat despre iarba … dupa ce am demolat garajul, n-au venit sa puna iarba nici “specialistii in administratia publica” dar nici tac-tu si nici ma-ta.

 4. s.m. spune:

  bine ca nu de mult primaria a spalat majoritatea strazilor si nu pentru bani putini. acuma gratis a fost si a durat 30 de minute ca tot praful sa dispara din oras.

 5. grindina a fost cat oul de gaina in Satu Mare!!!

 6. acs spune:

  Multumim domnului primar Coica pentru ingenioasa idee de demolare a garajelor din Micro 17, dupa grindina de ieri.
  Asteptam sa termine ingenioasele parcari, unde vom plati locul de parcare nu ca la parcarea de pe Lucian Blaga unde sunt cabinetele domnului primar si nu se percepe taxa de parcare cu tichet deoarece scrie pe masini Dr. Coica.

 7. bubulina gospodina spune:

  felicitari DOMNULUI COICA , in 8 ani de zile ilyes nu a adus atita grindina cita o adus DOMNUL COICA , felicitari felicitari , postacii cabinet coica dorm???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest