Ultima actualizare: azi, 16:36

Totul despre sex

Şi totuşi mărimea contează

masurareOrganele genitale sunt la fel de individualizate ca orice alta parte a corpului nostru. Uita-te cat de variate sunt formele si dimensiunile nasurilor si-ti vei da seama ca la fel stau lucrurile si cu vaginele si penisurile. Ca de obicei, ce vrea unul dintre sexe celalat nu vrea. Barbatii spun apasat ca penisul lor este prea mic, iar femeile isi fac probleme ca traiectul lor vaginal e prea mare. Exista moduri de a ocoli dimensiunea, dar mai intai sa discutam despre aspectul emotional. Sa fii diferit de norma in orice privinta e destul de dificil, dar ceea ce conteaza este cum reactionezi.

Poti sa faci din tantar armasar si sa devii paranoic – sau poti sa accepti ce ti-a dat natura, sa te obisnuiesti si sa incerci sa ai o viata sexuala multumitoare. Penisul  chiar se poate mari – iar vaginul se poate micsora- prin chirurgie plastica.

Daca actul sexual este foarte dureros sau penetrarea imposibila, poti suferi de vaginism, o boala in care factorii psihologici cauzeaza un spasm muscular  al vaginului pe care-l strang.

Fa exerciti kegel in fiecare zi, acest muschi pubococcigian, prin contractare repetata se va intari, vaginul tau va fi mai stramt dar vei putea face exercitii kegel chiar in timpul actului sexual ceea ce va produce placere pentru ambii parteneri.

 

Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!

Reclamaţii ulterioare nu se primesc!
Dr. Sorin Nichita
[email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.