Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Steaua, ţintă de 2 milioane de euro. Jucătorul a fost crescut de Atletic 94 Satu Mare

FOTBAL:ASA TARGU MURES-DINAMO BUCURESTI,  LIGA 1 (06.03.2015)Are 21 de ani, a fost crescut la Satu Mare la clubul de fotbal Atletic 94, la doar 15 ani juca primul său meci în liga secundă pentru FC Baia Mare, deja a debutat la naţionala României, iar acum este o ţintă de transfer pentru Steaua Bucureşti, una din cele mai titrate echipe din campionatul intern.

Claudiu Bumba, jucătorul despre care Emerich Jenei spunea că ar putea fi “noul Hagi” este unul din cei mai doriţi tineri jucători din campionatul intern. Acum joacă pentru ASA Târgu Mureş, echipă aflată pe primul loc în Liga 1. Despărţite doar de un punct, rivale în lupta pentru titlu, Steaua şi ASA pot încheia una din cele mai surprinzătoare afaceri din vara anului 2015.

ASA Târgu Mureş vrea să îl vândă pe Bumba, unul dintre cei mai buni jucători de bandă din România, un mijlocaş ofensiv care poate să joace pe orice post din spatele vârfului de atac. Evoluează încă din 2011 la ASA, însă a fost împrumutat un an la AS Roma, acolo unde a fost jucător de bază al echipei Primavera (echipa secundă) care a câştigat Cupa şi Supercupa Italiei la tineret. AS Roma a plătit atunci 600.000 de euro pentru transferul său, dar nu a activat clauza de cumpărare definitiva, iar Claudiu s-a întors în România.

2 milioane de euro este suma pe care ASA Târgu Mureş o cere în schimbul puştiului de 21 de ani crescut de Atletic Club 94 Satu Mare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.