Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

UPDATE: Un bărbat a fost găsit mort în zona podului Decebal. Poliția a descoperit ce s-a întâmplat

ambulanta

UPDATE, ora 15:00 – Inspectoratul Județean de Poliție a transmis un comunicat de presă în care se specifică faptul că din primele cercetări reiese că nu sunt suspiciuni de omor în cazul bărbatului găsit decedat lângă podul Decebal. Acesta a căzut într-o groapă la coborârea de pe dig cu bicicleta. Redăm informarea de la IPJ Satu Mare.

La data de 13 mai, ora 04.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că sub podul Decebal, din municipiul Satu Mare, într-o groapă, a fost găsită o persoană decedată.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că un sătmărean, în vârstă de 48 de ani, ar fi circulat pe timpul nopţii cu o bicicletă neechipată corespunzător, pe digul râului Someş, iar la coborârea de pe dig ar fi căzut într-o groapă care era semnalizată corespunzător.

În urma acestui incident a rezultat decesul bărbatului.

În cauză nu sunt suspiciuni de omor, urmând a fi efectuată necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Oamenii legii  efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit decedat în zona pod Decebal, lângă ”Textila”. La ora 4:29, Serviciul de Ambulanță Satu Mare a fost solicitat și a intervenit cu o ambulanță cu medic împreună cu un echipaj de poliție.

La locul solicitării a fost găsită o persoană de sex masculin de aproximativ 50 de ani, căzută lângă o groapă, cu fața în jos, în nisip. Echipajul medical a constatat că acesta prezintă semne de moarte biologică astfel încât a declarat decesul la locul solicitării. Poliția a rămas pentru a efectua cercetări.

Serviciul de Ambulanță Satu Mare a intervenit în cursul zilei de marți, 12 mai, la 99 de solicitări, dintre care 70 de cazuri de urgență.

Sursa: Serviciul de Ambulanță Satu Mare

4 comentarii

  1. leveshe Răspunde

    Semnalizata corespunzator?????
    Cred ca glumiti…..Cum ar fi ca inainte de a scrie un articol sa va fi deplasat pana la fata locului sa vedeti.

  2. leveshe Răspunde

    Comunicatul daat de politie nu face altceva decat sa le usureze munca. De vina e mortu’…nu mai deschidem dosar de cercetare penala pentru cei ce au lasat groapa nesemnalizata si neingradita corespunzator.
    Am trecut in ultima saptamana de cateva ori cu bicicleta prin acel loc, noroc ca era zi, e cu adevarat un pericol pentru cei ce circula cu bicicleta pe acea pista amenajata.Sub podul Decebal, acea groapa e de cateva luni, o parte e acoperita doar cu piatra sparta.

  3. biciclist Răspunde

    Si eu sunt biciclist si am trecut marti dupa masa acolo si nu era semnalizată corespunzător.E o MINCIUNA ca era semnalizată corespunzător; DAR CUM II LA NOI NU-I NICAIERI.

  4. maria Răspunde

    groapa aceea este acolo de o vreme buna…si nu s-a facut nimic, din curiozitate am mers ieri pe acolo…acum este semnalizata cat de cat…poate ar trebui trasi la raspundere cei care au lasat asa groapa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.