Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Victima exploziei din Negrești Oaș, transportată la Spitalul de arși din București

elicopter smurdVictima exploziei de la Negrești-Oaș are arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corporală și a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul de arși din București.

Serviciul de Ambulanță Satu Mare  a fost solicitat astăzi, la ora 8:34 la explozia din Negrești Oaș, pentru a acorda îngrijirile medicale victimei prinse sub dărâmături.

La fața locului s-au prezentat o ambulanță cu  echipaj de prim ajutor, o ambulanță cu echipaj medical de urgență cu asistent și o ambulanță cu echipaj de terapie intensivă din Satu Mare. La locul solicitării, prinsp sub dărâmături era o femeie la care echipele medicale nu aveau acces.

Echipajele de pompieri au eliberat victima în condiții de siguranță și au predat-o echipelor medicale care au acordat primele îngrijiri: imobilizare, administrare  de oxigen, protecție termică, acces intravenos după care au transportat-o la camera de gardă a Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș.

Căile aeriene au fost securizate de echipajul de terapie intensivă, pacienta fiind pregatită pentru evacuare împreună cu echipa de medici din spitalul Negrești Oaș.

Sursa: Serviciul de Ambulanță Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.