Zilele Orașului Satu Mare 2015: Dezlănțuire la Proconsul, delir la Vama și necenzurat la BUG Mafia (FOTO)

30 mai 2015 | 19 comentarii

vama satu mare (45)Prima seară a concertelor dedicate Zilelor Orașului Satu Mare a fost una într-adevăr ”incendiară”, trupele Proconsul, Vama și BUG Mafia aducând publicul sătmărean în delir.

După câțiva ani, Proconsul a urcat din nou pe scena din Satu Mare, Bodo, solistul de la Proconsul făcând un potpuriu al hiturilor muzicii românești, aducând un omagiu și regretatelor Mălina Olinescu și Laura Stoica. Proconsul a împlinit 16 ani de existență, fiind prima trupă care a câștigat Cerbul de Aur cu o melodie pe care și sătmărenii au cântat-o în cor cu Bodo. Cerul, De la ruși…, Mi-ai luat inima, sunt câteva melodii pe care sătmărenii au dansat și cântat la concertul Proconsul.

Imediat după Proconsul, trupa Vama cu al ei solist Tudor Chirilă, a urcat pe scena din P-ța 25 Octombrie. Tudor Chirilă și-a serbat ziua de naștere chiar ieri, joi, 28 mai, azi urcând pe scena sătmăreană. Dezlănțuit, Tudor Chirilă a susținut un spectacol fabulos pentru sătmăreni. Fiind un concert live, instrumentiștii trupei Vama s-au dezlănțuit și ei, interpretând solo-uri spre deliciul spectatorilor.

Un nou concert necenzurat în Satu Mare susținut de BUG Mafia a avut parte de un public sătmărean nerăbdător, care a scandat minute în șir ”MAFIA” și a fredonat fără perdea piesele care i-au consacrat pe ”mafioți”. Tataee, Caddillac și Uzzi au adus din nou publicul fan în delir la Satu Mare.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (19)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. asistenta spune:

  Aici sunt banii dv din taxele si impozitele platite lui Coica , chefur,i fum de mici si miros de urina.
  Cel mai bun primar .

  • Vasile spune:

   Inca o bataie de joc…de ce sa nu dam zeci de mii de euro celor de la mafia care ne-o baga si ne-o scot si ne dau m**e si care are un singur public..cel din micro 14 si soli plus 2-3 dorgalai si inculti, pentru astia sunt bani.Dar omul normal care probabil vrea sa vina la scena sa asculte o melodie frumoasa populara, o doina frumoasa un spectacol adevarat cu niste oameni care chiar fac muzica este de multe ori privat de aceste drepturi deoarece pentru un nume precum Furdui Iancu sau Bocsa nu sunt bani si cei care vin stau pe scena 20 de min fiindca nu sunt platiti mai mult! RUSINE!!!

   • Tot Vasile spune:

    Plus ca avem banii pentru Smiley pentru Baxter si mai stiu eu cine iar iubitorii de muzica adevarata sunt privati de dreptul de a veni la scena sa asculte legende precum Compact Iris sau Cargo!

   • matroz spune:

    Mai nea Vasile,schimba dracu si tu scena si poti vedea ce doresti!Bea mai putina bere sa te poti misca!

   • Radu Miron spune:

    Mai lasa-ne vasile cu prostiile astea mergeti la voi acolo la tara si ascultati muzica populara pana va saturati.Pe păsunea satului daca mai aveti si de aia.

   • Ceau43 spune:

    Vasile a fost plină piața aseara poate n-ai vazut dar la scena de muzica taraneasca sunt intre 10 si 20 de indivizi rataciti prin oras care au pierdut autobusul aseara dupa concertul de la Mafia.

   • Muuuuuuuuuuuuu spune:

    Poi sa faca Vasile o lista si sa i aduca Coica pe toti care i plac lui vasile si la scena de populara sa cante fiecare cate 24 de ore.

    • Florica spune:

     O doamne am trecut pe langa scena de populara doamne fereste ce tii dat sa auzi.afoni totali ai chinuie talentul.

   • unu spune:

    adica ce vrei sa spui nespalatule cu M14

  • Doctorul spune:

   Madam asistenta da cand va strangeti voi si distrugeti parcul Romei de zilele Partium si alte nefericite zile ale voastre cum e?

 2. satmarean spune:

  Multumim primarului Coica a fost senzational aseara.

 3. cetatean spune:

  Asistenta dar banii furatu de udmr si camalira timo de 8 ani unde sunt?

 4. satmarean spune:

  Super concerte .Super Coica.

 5. tudor spune:

  A fost o seara foarte frumoasa ne -am simtit foarte bine totul a fost ok.

 6. NicU spune:

  1. sunt de acord cu “asistenta” cum ca, cu banii investiti in zilele orasului s-ar fi putut face alte chestii benefice pentru cetateni
  2. rusine organizatoriolor! m-am dus la 22:50 ca sa vad mafia care trebuia sa inceapa la 23:00 ca sa constat ce?! ca pe scena era Proconsul, dupa care venea Vama. RUSINE!!!

  • primula spune:

   Exista tot timpul contestatari asa e caracterul omului trebuie sa recunoastem ca a fost super tot concertul.in rest carcotiti in continuare.

  • zoli spune:

   NICU 1.satmarenii nu merita sa vada niste formatii de top o data pe an? 2.parca voi a-ti criticat evenimentul ce sa cauti tu acolo?

 7. Ceau43 spune:

  Coica e cel mai tare ungurasi udmr isti mor de ciuda pentru ce formatii a adus primaru .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest