Adrian Cozma: PSD acționează în stilul mineriadelor, toate organizațiile din teritoriu sar în apărarea suspectului Ponta

6 iunie 2015 | 10 comentarii

adrian cozma (5)PSD Satu Mare este consecventă în apărarea penalilor așa cum a făcut și în cazul condamnatului Dragnea. Socialii sătmăreni își dezvelesc din nou piepturile și arată cu degetul către justiție, încercând să se pună mai presus decât ea. Se înfățișează ca promotorii independenței justiției până ce aceasta atinge pe unul de ai lor. În momentul acela PSD-iștii se adună în haită pentru a se apăra, dovadă și astăzi.

PSD Satu Mare prin aceste manifestări bolșevice, demonstrează încă odată că nu merita să conducă destinele sătmărenilor. De altfel, mesajul PSD Satu Mare este clar, nu există egalitate în fața legii. Cei din PSD sunt peste lege și peste noi toți, adică niște super cetățeni.

Ipocrizia lui Ponta jignește milioane de români, adică el ne transmite că a fost în calitate de simplu cetățean la audieri, de altfel suntem obișnuiți cu acest limbaj dublu sau triplu de multe ori.

Românii merită ca țara lor să intre în normalitate, iar acest lucru este posibil doar prin demisia imediată a Premierului Victor Viorel Ponta.

Într-o țară membră a Uniunii Europene, un cetățean cercetat penal pentru spălare de bani, evaziune fiscală și conflict de interese, nu are căderea să conducă un guvern și implicit destinele unei națiuni. Minciuna , lăcomia și solidaritatea penală de care a dat dovadă tânărul politician Victor Ponta a spulberat încet și sigur speranțele pe care majoritatea votanților și-au pus-o în guvernarea PSD, în anul 2012.   

Asemenea majorității românilor, sătmărenii sunt încercați de același sentiment: nu putem fi reprezențati de un prim-ministru cercetat penal și care a comis fapte extrem de grave, nici mai mult nici mai puțin decât 22 de infracțiuni . Ar fi o piatră de moară prea grea pentru gâtul și așa încercat al României, așa că singura  rezolvare ramâne DEMISIA, dottore Ponta!

 

Copreședinte TNL Satu Mare,

Adrian COZMA

Etichete: ,

Categorie: Locale

Comentarii (10)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Jos Ponta spune:

  Infractorii se apără între ei! Acești oameni nu au niciun principiu! Sa va fie Rușine, Infractorul Ponta trebuie să dispară!

 2. Figo spune:

  Cozma, Cozma. Interesant ca vorbesti tu de mineriade… Lasand la o parte asta, teoretic ai avea dreptate. Nu se poate ca o tara democratica cu pretentii de membra cu drepturi depline a UE sa aiba un prim ministru urmarit penal. Dar… exista niste argumente pe care tu, ca si un avocat manipulator nu le exprimi, desi sunt sigur ca le stii, ceea ma duce cu gandul ca daca taceai filosof ramaneai, dar dorinta ta de a-ti creea imagine sub orice pretext lasa mult de dorit. Sa revenim, in tarisoara noastra avem un presedinte ales care a fost judecat la momentul alegerii lui pentru incompatibilitate si doar alegere lui ca presedinte i-a determinat pe cei de la Inalta Curte sa interpreteze in acest mod prevederile legale. Deci noi romanii am votat un presedinte care era judecat, nu cercetat. E o diferenta pe care tu stiu ca o stii. Mai mult decat atat, edte imposibil (ca sa ma exprim prezidentiabil) ca un procuror sa aiba curajul sa inceapa o urmarire penale pentru niste suspiciuni impotriva unui prim ministru. Asta este imposibil, Cozma. S-a gasit varianta sa se des jos Guvernul, pentru ca deja radea lumea de motiunile voastre de cenzura. Iar tu Cozma, ca si avocat, stricto sensu, lasand la o parte demagogia politica pe care o arborezi, esti de acord cu ce s-a intamplat ieri? Mai mult decat atat, crezi in ceea ce afirmi?

 3. Ady spune:

  Ady, van tighiii????

 4. sorin spune:

  Bravo, Cozma! Maharii PNLului SM sunt prea ocupati sa manance firimiturile aruncate de Govor sau de ce se ascund? Undei luptatoarea Andrea Voass sau io transmis Blaga ,muccles, pana trece furtuna? Unde-ti sefu Muresan? Isi ia licente si diplome sa fie pregatit pentru guvernare? Ai cam ramas singur pe baricate cat colegii dumitale isi impart viitoarele functii

 5. Maria spune:

  Ponta sa isi dea demisia. Ce credibilitate mai are tara aceasta cand permite ca in fruntea ei sa fie un om cercetat?

 6. Darius spune:

  Aici subiectul principal nu e domnul Cozma, este cumva el in vizor si nu am aflat? Ponta este cel despre care discutam, el face o imagine foarte proasta acestei tari in acest moment si din respect ar trebui sa renunte la acel scaun, nu sa se tina cu dintii de el. Asa face mai mult rau decat bine acestei tari

 7. j spune:

  sa vina tigarileeee, pe la Halmeu si le ducem catre vest.. pe filiera PRedoiu, Blaga, Cozma contrabandistul de la Satu Mare :))))

 8. Delia spune:

  PSD cu toți infractorii cu Ponta in frunte trebuie să plece! Acești hoți au nenorocit țara si județul Satu Mare

 9. satmarean spune:

  Mi-e greata când vad ca se bat hotii cu talharii si asteapta sa luam parte si noi la meciul lor. Nu e unul bun intre ei, si se asteapta sa credem ca ne va fi bine cu RĂUL cel mai mic. Nu are cum sa fie bine cu rău. Oricum, v-ati ales prost momentul, oamenii se bucura de TVA scăzut, asa ca putine sanse sa aveti sustinere populara. Mai asteptati si voi sa vina frigul.

 10. Bratianu spune:

  cozma baiatule esti pe dinafara. cam ca in partid unde silaghi conduce prin albu si ratiu. nicoara macar isi urmareste interesul si s-a bagat sluga la astia. lui macar lui ii iese ceva. tie borsul pe nas de frustrare. apropo, pe unde vass-ilica de Oas? nu o mai intereseaza soarta taranilor de satmareni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest