Ultima actualizare: azi, 13:54

Sport

Catrinel Raț, numit manager general la FC Olimpia

catrinel rat

UPDATE, ora 14: 05 – După şedinţa de vineri a Consiliului de Administraţie s-a decis numirea lui Catrinel Raţ ca manager general al clubului FC Olimpia. Surse anunţă că acesta îl va înlocui pe Ioan Gurzău, care a fost numit team manager în februarie la Olimpia, dar nu s-a evidenţiat cu nimic şi nu a adus niciun plus echipei.

Proaspăt numitul manager a mai afirmat că nu avea planuri să revină la Olimpia, dar tragedia prin care a trecut în această primăvară l-a făcut să caute un loc unde să-şi canalizeze energia. Printre primele obiective ale lui Catrinel Raţ este îmbunătăţirea relaţiei cu suporterii şi atragerea spectatorilor pe stadion. 

Ora 10:25 – Conform surselor din lumea fotbalului sătmărean, în organigrama clubului de fotbal Olimpia Satu Mare urmează o revenire surpriză. Este vorba despre Catrinel Raţ, fost preşedinte al clubului în perioada 1997-1999. De numele lui Raţ se leagă perioada de glorie a clubului de pe Someş; în timpul când acesta conducea Olimpia, echipa evolua în Liga I.

Informaţia a fost confirmată de omul de fotbal, acesta precizând că va reveni chiar din această săptămână la cârma echipei. „Mă voi ocupa de supervizarea activităţii tuturor echipelor de la club. Deocamdată nu ştiu denumirea funcţiei pe care o voi ocupa”, a declarat Catrinel Raţ.

Anul acesta, Catrinel Raţ, a suferit o pierderă cumplită. Fiica lui de numai 23 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier.

În urma acestor ştiri, din câte se pare, organigrama clubului va suferi schimbări majore. Este posibil noului venit să îi fie oferită funcţia de preşedinte sau vicepreşedinte.

Un comentariu

  1. gigi Răspunde

    Acest individ a mai falimentat olimpia,furand pe rupte
    Acum stef si-a pus din nnou un om cu care poate fura linistit ,împreună cu dumnezeul hotilor ,tătuca curvelor si a preoteaelor,binenteles,vesnicul govor.Acuma sa vedeti furt la Olimpia.urmatoarea miscare a lui mister bordel,este formarea unei echipe de fotbal feminin ,formata doar din preotese

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.